שיעור יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר
    חסוי
    17/10/2007

שלום
    אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אני אנסה בכל זאת...

אני בת 22, בעלת שחלות בעלות מבנה פוליציסטי. לאחר שנטלתי גלולות במשך שנה וחצי והפסקתי ,החלה צמיחה מהירה של שיער עדין אך כהה בכל הגוף ,כולל הפנים [לחיים סנטר..], ואקנה בנוסף.לאחר מכן התחלתי ליטול דיאנה 35 למשך 3 חודשים והפסקתי מכייון שהן גרמו לי לכאבי ראש וסחרחורות.

השאלה שלי, או יותר נכון התקווה, האם אתה [או כל מי שמכיר את הנושא] יכול להציע לי משהו בתור טיפול שיכול להפחית את התסמינים [בעיקר את השיעור]?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• PCO ושיעור יתר

יוסי פתאל
    17/10/2007

שלום,
    שיעור יתר ואקנה הן תופעות המאפינות PCO - שחלות פוליציסטיות. אפשר לטפל בבעיה ע"י טיפול בדיקור עם צמחי מרפא, אשמח לעזור.
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

חסוי
    17/10/2007

איזה סוגים למשל של צמחי מרפא עוזרים? ולאחר כמה זמן של טיפול דיקור עם צמחי מרפא ניתן לראות תוצאות?, מה הן בעצם התוצאות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PCO

יוסי פתאל
    18/10/2007

צמחי המרפא מותאמים באופן אישי ע"פ האבחנה שאני עושה לך. אני מצפה לראות תוצאות המצביעות על איזון במערכת ההורמונלית עד 3 או 4 חודשים וזה מתבטה בזה שהמחזור החודשי מתחיל להסתדר כמו כן סימנים כמו שיעור ואקנה המאפיינים את המצב.
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה