מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספירת זרע נמוכה על רקע חסימהochenta20/10/2007
שלום דר',
לבעלי ספירת זרע נמוכה (זרעונים בודדים, מורפולוגיה ותנועה נמוכים) וגם כמות זרע מועטה (0.1-0.2 מ"ל) על רקע חסימתי. ההמלצה היא לעשות מיקרומניפולציה שכן אי אפשר לטפל בחסימה. האם לדעתך טיפול ברפואה סינית יכול לשפר את מצבנו?
האם לדעתך טיפול ברפואה סינית בשבילי יכול לעזור להתמודדות עם תופעות הלוואי של ההורמונים? היכן אני יכולה למצוא המלצה על מטפל סיני שמתמחה בפריון באיזור ראשל"צ-רחובות?
תודה
ochenta* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת זרע נמוכה על רקע חסימה
יוסי פתאל20/10/2007שלום,
ראשית העמיד דברים על דיוקם. אני מרפא ברפואה סינית ולא md.
מהו גורם החסימה ?
במצב בו גורם החסימה הוא דלקת, אני יכול לעזור ע"י טיפול בדיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא ותזונה מתאימה. כשפותרים את בעיית הדלקת איכות הזרע משתפרת.
בטיפול ברפואה סינית אני יכול לעזור בהתמודדות עם תופעות הלוואי של ההורמונים ולהקטין את השפעתם השלילית ביכולת קליטת העובר ברחם.
שבוע טוב
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)