מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני ואיכות בציותמאיה17/04/2010
בת 42 יחדנית. לאחר 5 שנים בטיפולי פוריות עם הפסקות. 2 הפלות אחד בגיל 37 (לאחר הזרעה מתורם ללא הורמונים).הפלה לקראת שבוע עשירי. הריון בגיל 40 מיחסים ספוטנים . התפתח רק שק הריון. מאוד חוששת מלקיחת הרמונים למרות שלקחתי מעט . בדרך כלל ביוץ סדיר עם זקיק או 2. מספר הזרעות. ואי וי אף טבעי שלא התבספס הביוץ .היו תמיד הפריות ללא מיקרו מניפולציה. אך לא השתרשות. הF/S/Hבסבביות 9, 10. מספר פעמים עלה ל14. לאחרונה עשיתי בדיקת A/M/H שהראתה על רזרבה שחלית מאוד נמוכה 0.09 (כך שאין לי הרבה זמן). הרופאים טוענים שכנראה איכות הבציות שלי ירודה. חלקן הציעו תרומת ביצית או לקיחת הורמונים . יש לציןן שמאוד סבלתי ממעט ההורמנים שלקחתי והם גרמו להפסקת מחזור ובכלל שיבושים : ככל קיצור ימים בין מחזור למחזור. האם ישנה אפשרות לטפל באיכות הבציות באמצעות רפואה סינית? ואם כן כיצד (על ידי דיקור או תרופות?.
תןדה מראש
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקורסיני ואיכות ביציות
יוסי פתאל18/04/2010מאיה שלום,
ניתן ע"י דיקור סיני ולפעמים בשילוב צמחי מרפא לשפר את איכות הביציות וזאת ע"י השפעה על שלב ההתפתחות של הזקיקים והבשלת הביציות. בד"כ ניתן יהיה לראות שרמת ה FSH יורדת.
המון הצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההf/s/h
מאיה18/04/2010שלי לרוב לא גבוה בסביבות 9,10 .לאחר הזרקת גונל F.עלה ל14 . לפני שנה 13. הרזרבה השחלתית שלי ירוד A\M/H ץ09. 0לאחר הזרעות אי ויאף טבעי כשלא פיספסו את הביוץ היו הפריות אך, הם לא נקלטו. היתי בהריון פעמים אחד לאחר הזרעה מתורם ללא הורמונים. שניה בגיל 40 מבן זוג ביחסים ספונטנים. הרופאים טוענים שאין הריון בשל איכות הבציות? עומדת לפני תרומת ביצית .חשבתי לנסות לפני דיקור סיני והומוהופטיה האם ניתן לשלב בניהם.
מאוד חוששת מהורמונים האם יש סיכוי להכנס להריון רק בעזרת הרפואה המשלימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות הביציות
יוסי פתאל22/04/2010בהחלט ניתן לשלב בין הרפואה הסינית לטיפולים הורמונלים, אני עושה זאת למעלה מעשור והשילוב בין השניים הוכיח את עצמו גם במחקרים. איכות הביציות יורד עם הגיל ובצורה משמעותית סביב גיל 40 . במידה מסויימת ניתן להשפיע על איכות הביציות ע"י הרפואה הסינית. הכן אפשר לנסות הריון גם ללא הורמונים.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
מאיה22/04/2010אשמח לקבל המלצה על מדקת מדקר באזור רמת גן ל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצלה
טלאור27/06/2010אני באופן אישי טופלתי ע"י יוסי פאטל, ברמה"ש.
ממליצה בחום, הוא היה מקצועי, חם, קשוב ואכפתי.
והעובדות מדברות, אני בהריון :)
שיהיה לך בהצלחה,
טלאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)