אבקש את עצתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקש את עצתכם
    נטלי
    02/08/2010

אני עוברת טיפולי IVF סבב שלישי שכשל ורציתי לשלב עם זה דיקור סיני לאחר ששמעתי וקראתי שזה עוזר ומקל על כל הטיפול. אתמול ביקרתי במרפאת רפואה משלימה של קופ"ח התעניינתי בדיקור סיני הרופא שהיה שם הסית אותי מהדיקור סיני והמליץ דווקא על שיאצו ורפלקסולוגיה, דבר שגרם לי לבילבול רב כי באתי במטרה לדיקור סיני ופתאום ממליצים על משהו אחר שאין לי מושג עד כמה הוא עוזר? אבקש את עצתכם ועזרתכם, משום מה היה לי הרושם שמנסים לדחוף לי טיפולים שכלל לא עוזרים לבעייתי (IVF). האם באמת שיאצו בשילוב רפלקסולוגיה מועיל יותר מדיקור סיני? מה האפקט של כל אחד מהטיפולים הללו להצלחת הטיפולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקש את עצתכם

הוספת תגובה

• עצה

יאשי ברייב
    02/08/2010

אישית אני מאמין שכל מה שנכנס למציאות שלנו, נכנס כדי לשקף את מה שעובר לנו בתודעה. הרופא שפגשת בסך הכל ביטא את הרעש שיש לך בראש. לא משנה איזה טיפול את בוחרת העיקר שיביא אותך למצב של רגיעה. אני מאמין שלא יזיק לך לשלב גם רפלקסולוגיה, גם שיאצו ובכל מקרה על דיקור לא לוותר. מחקרים מראים שדיקור משפר את סיכויי הקליטה.

מקווה שהפגתי את הערפל במקצת.

בהצלחה

יאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה