אנדומטריוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס
    מאיה
    02/10/2010

שלום,
    אני מנסה כשנה להכנס להריון. יש לי אנדומטריוזיס רקטוואגינלי. האם דיקור מסייע גם במקרים מסוג זה? יש לציין שאני סובלת מכאבים מאד קשים במהלך הווסת שממש משתקים אותי. מה אתה ממליץ לעשות במקרים מסוג זה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס

יאשי ברייב
    02/10/2010

שלום ואהבה
    הכאבים שאת סובלת לא קשורים לאנדומטריוזיס באופן ישיר. מלכתחילה האנדו' נוצר מכיוון שזרימת הצ'י (האנרגיה) לא הרמונית. כלומר אם נפעל לזרימה הרמונית של הצ'י והכוונה שלו לכיוונים הנכונים אז לא יהיו כאבים והאנדו' לא יהווה מכשול. ואת כל זה אפשר להשיג בדיקור סיני.

בריאות ושמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס

רועי סופר
    04/10/2010

דנית שלום
    כידוע לך, אנומטריוזיס הינו מצב בו רירית הרחם גדלה שלא במקומה. סיבת גדילת הרירית הנ"ל ע"פ הרפואה הסינית, הינה חוסר איזון במס' אברים בניהם איבר הכבד ומרידיאן מיוחד הנקרא צ'ונג שיקשה עלי לצערי לפרט הסבר ברור כאן. שני אלו (הכבד והצ'ונג) אחראים על רירית הרחם וגדילתה התקינה. כיוון שהרירית גדלה בצורה לא תקינה ובמקום לא מתאים, מצב זה יוצר חסימה בתנועת האנרגיה בגוף ועל כן נוצר הכאב אותו את מתארת. חסימה זו נובעת לרוב כתוצאה מחוסר איזון של המצויינים מעלה, ועל כן ישנו קשר בין הכאב אותו את מתארת והאנדומטריוזיס.
    מנסיוני והבנתי, טיפול מתאים בדיקור, יכול להביא לסיומו של האנדומטריוזיס ובהתאם לסיום הכאבים. כמובן גם לעזרה ושיפור רב בהצלחה בכניסה להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה