שאלות לאחר דיקור ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לאחר דיקור ראשון
    מתוקה
    24/12/2007

שלום יוסי
    היום עברתי טיפול דיקור ראשון ( חצי שעה ) ; עברנו 4 טיפולים פוריות טרם הניבו תוצאות( לא IVF ) והטיפול הוא עקב מורפולוגיה נמוכה של בן הזוג 3 אחוז תאים נורמלים. אצלי הכל תקין תודה לאל וחשבתי שדיקור יכול לסייע לי להפחית לחצים וגם לסייע למערכות שלי . ( הרופא המטפל שלי מאד בעד ובן זוגי יתחיל בימים הקרובים בדיקור גם הוא )

* שאלה חשובה : מחט אחת קובעה בחלק החיצוני של כף הרגל , כאב לי מאד והרופא המדקר הסיר אותה , אך הכאב נותר זמן מה לאחר הטיפול . אי נוחות וכאב קל מורגש גם בצד ימין של הבטן התחתונה שם הושמה מחט . - האם זה נורמלי ?

* אני מודה שבאתי די לחוצה לטיפול : חוסר ניסיון קודם בטיפול כזה , קצת חשש מהמחטים וכו . ניסיתי מאד להרגע ולדמיין דברים טובים ( בסה"כ להיות חצי שעה עם זה לא הכי טריוואלי )

לשאלות אלה הרופא ענה שיתכן ששריר או גיד שהיו מתוחים מדי מגיבים בכאב לטיפול אך הדבר אמור לעבור תוך שעתיים לכל היותר , האם אתה מסכים עם קביעה זו ?
    ממתינה מאד לתשובתך
    תודה , מל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לאחר דיקור ראשון

הוספת תגובה

• דיקור ראשון

יוסי פתאל
    24/12/2007

שלום,
    דיקור בקצות הגפיים מורגש היטב , אך בד"כ התחושהאמורה לעבור זמן קצר לאחר הדיקור. אני לא חושב שיש מקום לדאגה כלשהי, אך תעקבי ותשתפי את המרפא שלך בתחושות.
    טיפול נעים
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר דיקור ראשון - שאלה קטנה

מתוקה
    24/12/2007

תודה יוסי על המענה המהיר .

רציתי לשתף במשהו חשוב שהזכרתי קודם אבל נראה לי שעצה טובה לא תזיק לי .
    לדיקור הראשון היום באתי מאד לחוצה והרופא ראה זאת מייד וניסה להרגיע . עשיתי מאמצים גדולים לנשום טוב ולהרגע , אבל זה לא עבר חלק , לומר שהיה לי נעים היום ? לא ממש ....

גם הכאבים שחשתי הוסיפו לדאגה.
    היות ואנו עוברים את הטיפולים בגלל קושי של בן הזוג בחרתי לעבור דיקור דווקא כדי להרגע !!! ולהרוויח מהיתרונות שהטיפול מציע לנשים בתהליך .

* שאלתי : אם קשה לי להרגע במהלך הדיקור , ובאתי כדי להרגע מה יוצא לי מזה בדיוק ? האם התועלת הנלווית לסייע לתהליך הפיריון שבטיפול הזה לא תגיע בגלל הלחץ ?.... :(
    אמנם אני רק אחרי פעם אחת אבל בכל זאת , אודה לתשובתך ..
    מל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור ראשון

יוסי פתאל
    27/12/2007

שלום,
    לדעתי כדאי לנסות עוד טיפול שניים ולראות האם את מתחברת, משום שהטיפול מאוד יעיל לא רק לרגיעה אלה גם לשיפור יכולת הקליטה של העובר ברחם.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה