מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוריות בגיל 45ויקי22/05/2011
אוטוטו בת 45+3. נמצאת בזוגיות עם גבר בן 40 ללא ילדים ואנו מנסים להביא ילד במשותף.נגשתי היום לרופא ששלח אותי לבדיקה הורמונאלית ביום ה-3 של המחזור. שאלתי היא: במידה וימצאו ליקויים בבדיקה האם לרפואה הסינית יש פתרונות? ועד כמה הם מוכחים? בעבר לא נזקקתי לשום סיוע כדי להכנס להריון והנושא חדש לי. רוצה לציין שאני מאד מאד רוצה בילד נוסף ולא רוצה ל"השאב" רוחנית ורגשית לחוות הדעת של הרופאים לגבי הקושי לכניסה להריון בגילי (אין ספק שזה יכול מאד להשפיע ו"לתרום" לנושא).
אודה לתשובתכם והמשך יום נפלא.
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות בגיל 45 - תגובה
יוסי פתאל22/05/2011ויקי שלום, הכן ניתן לשפר את המצב במקרה וה FSH יצא גבוה בפרופיל ההורמונלי וזאת אני אומר לך מניסיוני העשיר בנושא. המחזור שלך עדיין סדיר ?
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ויקי22/05/2011היי,
תודה על תשובתך...ולשאלתך המחזור שלי עדיין סדיר. האם לעשות את בדיקת הדם שהתבקשתי לעשות ביום ה-3 למחזור ואז להתייעץ אתכם לגבי התשובות או שעדיף לפעול כבר קודם לכן בדרך אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... - תגובה
יוסי פתאל22/05/2011במצב שהמחזור קרוב, אז תעשי את הבדיקה תחילה. אם לא, רצוי להתחיל את הטיפול שבנוסף גם פועל לשיפור יכולת קליטה והשתרשות העובר ברחם.
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
ויקי13/06/2011קיבלתי היום באיחור חריג של 19 יום!! אני בהלם מהאיחור... כבר חשבתי שנקלטתי להריון למרות שעשיתי בדיקת שתן ביתית שיצאה שלילית.
לאורך כל האיחור היו לי הפרשות שקופות אינסופיות ולחץ/כאב קל בבטן התחתונה.
אבל התבדיתי והמחזור הופיע לו פתאום היום...ע-צ-ו-ב .
אני מתכוונת ביום רביעי לעשות את בדיקת הדם ההורמונאלית ואז כשהתוצאות יגיעו אני אצור אתכם קשר כדי לראות איך ממשיכים הלאה.
דרך אגב, יש לכם מרפאה באיזור ת"א? אני גרה בדרום ת"א.
לילה טוב,
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי עם תשובות חלקיות
ויקי15/06/2011בבדיקת הדם שעשיתי היום רמת ה fsh הייתה 13.2..... איך ממשיכים מכאן? מה האופציות ומה אחוזי ההצלחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי עם תשובות חלקיות - תגובה
יוסי פתאל26/06/2011הי ויקי, מתנצל על התגובה המאוחרת, אני נמצא בחו"ל וחוזר ב 3.7.11 .
רמת ה FSH גבוה מהרצוי והאיחור במחזור יכול בהחלטלהיות קשור בכך. הדבר מצביע על ירידה בתגובה השחלתית. כפי שאמרתי לך יש תקוה ואפשרות לשפר את המצב . התקשרי אלי ב 3.7.11 כשאחזור ואשמח לעזור. הקליניקה נמצאת ברמת השרון 0522242023
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)