מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהד03/01/2008
שלום יש לי שאלה קצת אישית
אני וחברה שלי כבר שנה וחודשיים יחד,כ4 חודשים לאחר שהתחלנו לצאת כמות הקירבה המינית והסקס ירדו לפעם עד פעמיים בחודש בגלל עבודה שלי ועבודה שלה ,אנחנו עובדים באמצע שבוע עד מאוחר ורוב השבועות גם סוף שבוע אז אין זמן כל כך ,
עכשיו,לי פתאום התחילה בעיה , אין לי בעיית זיקפה או שמירה על זיקפה וכשיש לי היא חזקה מאוד אבל כשאנחנו מתחילים מגע מיני פתאום אני גומר מאוד מהר (לפעמים עוד לפני החדרה או בעת החדירה) ואני לא מבין למה , כשהיינו מבלים יותר מבחינה אינטימית בעבר לדוגמא כל יומיים שלושה זה לא היה קורה לי וכרגע אני לא מצליח להבין למה זה קורה או איך למנוע את זה, עוד אני אציין שכשיש לנו מגע, זה מאוד מרגש אותי ,אפילו יותר מבעבר , האם זאת הסיבה לבעיה שלי , איך ניתן לטפל בזה?
זה מתסכל אותי ואת חברתי , האם מגע אינטימי ואני לא מדבר על מיני אלא אינטימי לעיתים יותר קרובות ימנע את זה בגלל שהוא יוריד את ההתרגשות?
לעולם לא חשבתי שיש לי בעיה וזה מתסכל לגלות את זה
עוד אני אציין שאני לא מתבייש ממנה והיחסים שלנו מאוד מאוד פתוחים ,אנחנו מדברים על הכל ,גם על סקס וקוראים באינטרנט ומנסים למצוא לזה פיתרון ביחד , כך שזה לא משהו נפשי או אני לא יודע איך להגדיר את זה , בקיצור אנחנו פתוחים לחלוטין אחד לשניה והפוך
עוד אני אציין שכשאני מאונן לוקח לי הרבה יותר זמן לגמור מאשר באקט כשהו עם חברתי
אשמח לחוות דעת ולעצות איך לפתור את הבעיה הזאת , תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת
יוסי פתאל06/01/2008שלום רב,
יתכן ויש פה מצב מורכב מכמה גורמים. עומס העבודה מחליש את הכליות שהן אחראיות על עצירת ה jing שנוזל הזירמה קשור אליו ולכן יש קושי לשלוט בשפיכה. נוסיף לזה שהתדירות ירדה ולכן המתח המיני וההצטברות רק מגבירים את הבעייה.
אני מציע ראשית ,אם הדבר אפשרי, להגביר שוב את התדירות. דבר נוסף אם תרצה אפשר לחזק את התיפקוד ע"י דיקור סיני או [a href=' http://www.poriyut.org.il/Dynamic.asp?cid=7605' id='link']צמחי מרפא [/a]מתאימים כמו הפורמולה שיאון.
שבוע טוב
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)