טיפול ביבלת ויראלית על הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ביבלת ויראלית על הידיים
    אול
    25/07/2017

שלום למנהלי הפורום,
    אני בשנות השלושים שלי,סובלת מגיל יסודי מיבלות ויראלית על הידיים הן נראות כרוביות. טיפלתי בגיל היסודי באמצעות חנקן אך היבלת חזרה ולא צמחה יותר. מה שכן במהלך הריון ושנה אחריו צמחו לי חדשות והן פשוט גדלות. מה הטירגר לכך איך ניתן לטפל דרך הרפואה המשלימה?
    אשמח לתשובות
    תודה מראש
    אול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יבלות ויראליות על כפות הידיים בזמן הריון

מיכל שלזינגר
    31/07/2017

שלום לך

ניתן לטפל בכך - כמובן שיכולות להיות לכך סיבות שונות של גופנפש. את הסיבה המדויקת ניתן לגלות בזמן הטיפול. ברור שברפואה מערבית מתייחסים לכך כאל וירוס. אני מטפלת בכך באופן משולב טיפול גופנפש - דיקור, ארומתרפיה והומוטוקסיקולוגיה וכמובן שחשוב לברר את הסיבה. הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להתייחסותך לשאלות הבאות:

אול
    01/08/2017

תודה לך! אשמח לדעת על מה משפיע כל טיפול ומניסיונך תוך כמה זמן יהיה ניתן לראותם והאם מספיק בטיפול משולב כדי למנוע את היווצורתם בשנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו