מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חידוש עור לקרקפת יבשהחנית13/09/2017
שלום רב
לצערי הקרקפת שלי בשנה האחרונה עבר טיפול החלקה לא מוצלח ,השתמשתי במשחות שרופאים נתנו לי ,והמצב החמיר .
כעת הקרקפת יבשה צורבת מאוד כמו לאחר שריפה .
השער איבד את הברק המראה והגמישות .
האם אפשר לחדש את העור והשיער ואיך ?
איבדתי אימון ברופאי העור שנותנים סטרואידים בכל מצב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בשיער ובעור הקרקפת כתוצאה מהחלקת שיער - שיקום
מיכל שלזינגר13/09/2017שלום לך
כמובן שחשוב לשקם את הקרקפת. לשפר את זרימת הדם אליה ולשפר את הלחות וההזנה. השערות שעברו החלקה כמובן נהרסו אבל קרקפת בריאה וגוף בריא יצליחו שוב להזין ולהצמיח שיער חדש ובריא. שיער בריא הוא כמובן תוצר של גוף בריא ומאוזן שמקבל את כל החומרים (נוטריינטים - ויטמינים, מינרלים, אבות מזון) להם הוא זקוק. לכן, טיפול שיוכל להציל את הקרקפת ולשקם אותה הוא טיפול הוליסטי שישלב טיפול בגוף ובקרקפת. הכוונה - טיפול בתזונה, צמחים, דיקור . טיפול בקרקפת משתייך לטיפולים שעושים מטפלים שהשתלמו בדיקור קוסמטי. כיוון שאני מטפלת שנים רבות בדיקור קוסמטי ויש לי נסיון וידע רב בבעיות שיער, אשמח לסייע לך . כמובן שסטרואידים רק מחמירים את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)