נפיחות ביד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות ביד
    ציפי
    12/07/2011

שלום
    עשו לי דיקור סיני ביד והיא נפוחה וכואבת מה לעשות? האם זו טעות של המדקר ?עברתי דיקור בגלל כאבי רגל ןישבן עקב פריצת דיסק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות ביד

הוספת תגובה

• נפיחות ביד - תגובה

ניר סלמה
    14/07/2011

ציפי
    יכול להיות להיות שהמטפל פגע עם המחט באיזה וריד, זה קורה וזה עובר , כמו שטף דם לפעמים מבדיקת דם, רק יותר קטן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם לרבע יד להכחיל

ציפי
    14/07/2011

תודה על תשובתך אך לא נראה לי שזה דבר אופייני כי אמרתי למדקר שכואב לי מאוד מאוד במקום אך הוא התעלם מדברי היד היתה כמו רדומה אחרי ומיד התנפחה עוד אצלו התיחס כאילו לא קרה דבר ונתן לי לסבול לפחות רכע שעה כך אם זה מה שעושים בדיקור אז צריך להיות מזוכיסט כדי לעשות דיקור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם לרבע יד להכחיל - תגובה

ניר סלמה
    14/07/2011

מעניין
    האם הדיקור היה כזה שהמטפל מקדיש לך 5 דק ואז משאיר אותך עם המחטים לבד בחדר לחצי שעה או יותר בלי שום אמפטיה ?....

(דרך אגב זה רק מגביר את מה שחשבתי, או שנגע בוריד או שנגע בגיד) בגדול רק למרוח משחה כמו טראומיל או משהו כזה...)

האם המקום גם חם ואדום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חם

ציפי
    14/07/2011

תודה על תשובתך האמפטית המקום לא חם ואדום רק שאזור בין האגודל והאצבע הראשונה לידו כלו כחול עד הפרק של היד היום פחות כואב רק נראה רע מיד אחרי היה כאב שגרם לכך שלא הרגשתי את הכאב בישבן ורגל גם משהו עזר הדיקור לא? איך אדע אם הדיקור עוזר לי בכלל עדיין יש לי טריגרים ברגל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חם - תגובה

ניר סלמה
    14/07/2011

הי ציפי אני מכיר טוב הנקודה בה דקר אותך המטפל...
    באזור זה באמת עובר וריד דיי רחב.
    ולפי כל התיאור שלך הוא פגע בכלי דם ( בדיוק כמו בבדיקת דם )

אני מוכרח לומר לך שזה קורה.... בהחלט יכול לקרות לא קורה לעיתים קרובות רבל גם למטופלים שלי זה קורה 2-3 בשנה. אין מה לעשות , זה כואב לא נעים לא אסטטי אבל הכאב עד מחר יחלוף לגמרי ועד שבוע יעלם לגמרי הסימן.

האם עוזר לך הדיקור ? -- אני חושב שמוקדם מידי לומר כי טיפול אחד הוא לא מדד לכלום... אבל אם כבר ישנה הקלה לאחר טיפול אחד אזי יש לך מטפל מעולה.
    אולי הוא לא הכי נחמד אבל הוא טוב וזה מה שחשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תמיד דוקרים באותו מקום

ציפי
    14/07/2011

תודה ניר על עזרתך רציתי לדעת האם תמיד הדיקור נעשה לאותן נקודות? מתי נעשה דיקור לטריגר פוינטים כי יש לי כאלה והם מציקים לי מאוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו