כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    מארק
    30/06/2012

הכל התחיל לפני 4 חודשים,כאשר התחלתי להרגיש כאב בשורש כף יד ימין וחוסר תחושה באותה כף יד בהשוואה ליד שמאל,תחילה פניתי לאורטופד שהפנה אותי לבדיקת EMG שם אבחנו חוסר מוליכות של העצב המדיאני,בהשוואה ליד שמאל ושיערו שמדובר בתסמונת התעלה הקרפלית. חזרתי לאורטופד עם התשובות של הבדיקה והוא הפנה אותי לפיזיוטרפיה,בפיזיוטרפיה עשיתי 11 טיפולים ותרגילים בבית,שם שיערו שמדובר בלחץ של שרירי הצוואר ובית החזה על עצב המדיאן ואמרו שיש צורך להגמיש את השרירים,אחרי שהפיזיוטרפיה לא עזרה החלטתי לפנות בצורה עצמאית למנואל טרפיסט (כירופרקט)-המרכז לרפואה האלטרנטיבית של בוריס שילמן בראשון לציון,שבעזרת הידיים שלו ניסה להחזיר את חוליות עמוד השדרה למקומם בכך שטען שמהות הבעיה שלי היא בשורשי עצב שנלחצים בחוליות של עמוד השדרה של בית החזה הייתי אצלו 5 פעמים כך שבפעם האחרונה הוא הזריק לי זריקת קורטיזון נגד הדלקת (זריקה אחת 6 דקירות 2 ביד שמאל 2 ביד ימין ו 2 באיזור עמוד השדרה בגב) בזמן הטיפול שלו ועד עכשיו ההרגשות של חוסר תחושה\זרמים\כהות נשארו ואף הופיעו ביד השניה,במיוחד אחרי שינה בזמן התעוררות,כמו כן ישנו כאב עז מאיזור עמוד השדרה שנמשך כבר הרבה מאד זמן והוא מופיע בעיקר בישיבה ועמידה, הגעתי אליו שוב שבוע לאחר הטיפול האחרון והתלוננתי על כל התופעות,הוא בדק את עמוד השדרה ואמר שהדיסקים\החוליות זזו בעקבות זה שאני לא שומר על הנהלים\ההוראות ועושה תנועות צדדיות,הוא סידר לי את החוליות שוב אך הכאב חזר אחרי ביום למחרת.... גם בגב וגם בידיים,כאילו סתם הלכתי אליו ובזבזבתי זמן וכסף והכי מפחיד זה שכיאלו נגרם לי נזק...התורים לרופאים בקופת חולים (אורטופד וניורלוג) רחוקים מאד ובנתיים אני סובל ומחפש פתרונות מהרפואה האלטרנטיבית,חשבתי על דיקור סיני בשביל הניורופתיה אך מה לגביי הכאב שמגיע מעמוד השדרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

ניר סלמה
    01/07/2012

שלום מארק.

ראשית אני מצר על הסבל הגדול שאתה עובר ..

שנית - לגבי הזריקות שקיבלת ... אני לא בטוח שמותר למישהו שהוא לא רופא או אחות להזריק בכלל משהו למישהו!!! נא בדוק את זה!!!

שלישית - שתדע שההגנה הכי טובה היא התקפה אם תקפו אותך ואמרו לך אתה מרגיש כך וכך בגלל שלא הקשבתה לנו... יש כאן משהו מסריח!!!

זה נראה כי המצב שלך לא פשוט, מספר מטפלים ניסו ללא הצלחה, אני בעצמי טיפלתי כבר הרבה פעמים במצבים כאלו, דיקור בהחלט יכול לעזור לך!! גם לכאב !!

עצתי לך היא כן לנסות דיקור , לא דרך קופת החולים!! לך למדקר רק על פי המלצה!!
    5-6 טיפולים אם לא תראה שיפור כל שהו תפסיק.

בהצלחה
    ניר סלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

גיא הלר
    01/07/2012

מארק שלום,

ראשית צר לי לשמוע על השתלשלות האירועים המצערת.
    אני חייב לומר בזהירות כי יש לבדוק בצורה יסודית שלא נגרם
    נזק נוסף והחמרה מהטיפול האחרון שעברת, על פי מה שאתה מציין.

בכל מקרה הייתי ממליץ לעשות סדר בדברים:
    1. קביעת תור דחוף לנוירולוג מומחה(על פי המלצה אישית בלבד!!!!)
    אם התורים בקופ"ח ארוכים לך באופן פרטי וקבל החזר מהקופה.
    2. להציג בפניו את כל המסמכים שיש לך הן מהפיזיותרפיה(מכתב סיכום)
    והן מהמטיפולים המשלימים(פירוט סוג הטיפולים, סוג הזריקה מיקום ההזרקות).
    3. לפעול רק על פי עצתו!!!! ובכל מקרה בשלב הנוכחי לא לשלב שום טיפול נוסף עד
    שאין אבחנה חד משמעית, על מנת לנמוע החמרה נוספת!!

אישית אני ממליץ לפנות לפורום נוירולוגיה ולהתייעץ עם המומחים אודות נוירולוג

תרגיש טוב
    ושיהיה בהצלחה
    (אשמח עם תעדכן מה מצבך?)
    ג י א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

מארק
    01/07/2012

דיקור סיני גם לא לשלב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם+דיקור סיני

מארק
    06/07/2012

בהמשך להודעה הקודמת,הייתי אצל ניורולוג והתחלתי בו זמנית גם דיקור סיני (פרטי) כרגע פעם בשבוע,בבדיקות דם ESR CRP גבוהים מהנורמה
    ESR 26
    CRP 11.2
    כמו כן התחלתי להרגיש כאבים (עצבובים וזרמים) בכף רגל ימין
    בנוסף לחוסר תחושה זרמים ועצבוב ב2 הידיים
    מה משאני מבין יש לידלקת,השאלה היא איזה איך מטפלים בה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם+דיקור סיני - תגובה

גיא הלר
    30/07/2012

מארק שלום רב
    נראה לי כי המקרה שלך מורכב ויש להמשיך מעקב רפואי עם הנוירולוג.
    באופן כללי ישנם שני מרכיבים עיקריים:
    1.בדיקות דם המעידים אכן על מצב דלקתי, אשר גורם לכאבים.
    2.תלונות על תופעות נוירולוגיות אשר יש לבודקם לעומק ולברר מה המקור.

במקביל לבדיקות והמשך המעקב ברפואה מערבית עם המומחים, ניתן לשלב
    כפי שאתה כבר עושה טיפולים בדיקור, אך בכל מקרה לא במקום המשך הבירור!!!

שיהיה בהצלחה,
    עדכן אותי עם יהיה שינוי
    בברכה, ג י א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו