מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב לא מרפאליאור31/10/2012
כאב ולחץ על החזה בצד שמאל גם לכיוון הצלע זרמים ופעימות כל היום .. עברתי את כל הבדיקות ולא נימצאה אבחנה סובלת כבר 5 שנים מה זה צריך להיות אני סובלת עצבנית מציק לי ויחד עם זאת מרגישה עייפות וסחרחורות . בת 52
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לא מרפא - תגובה
ניר סלמה01/11/2012שלום ליאת
על פי הרפואה הסינית ישנם ערוצי אנרגיה בגוף .
ערוץ הלב או הריאות עוברים באזורים שציינת, יכולות להיות סיבות רבות מלחץ מתח וסטרס דרך לחות בגוף שחוסמת את הזרימה בערוצים ועד שרירים תפוסים.
צריך לאבחן .
חשוב מאד שעשית את כל הבדיקות .
לדעתי זה לא צריך להיות מקרה קשה לטיפול.
פני לדיקור ( ועדיף באופן פרטי....)\
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ על השד
ליאור03/11/2012ניר שלום
אני רוצה לתקן משהו הכאב הוא על השד לחץ כאילו קשרו לי את השד [אני כתבתי על החזה] יש לציין שאני בגיל מעבר מגיל 48 ללא מחזור סובלת מגיל 46 כ6 שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ על השד - תגובה
ניר סלמה04/11/2012אם כך ייתכן שהבעיה היא הורמונלית, המלצתי עומדת בעינה, צריך לברר "בעיניים סיניות" מה הבעיה .
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ על השד - תגובה
גיא הלר12/11/2012ליאור שלום,
המקרה שלך נשמע על רקע הורמונלי עקב גיל המעבר
ולכן ישנו קשר הדוק גם לחזה(שד). אני מבין שעשית את
כל הבדיקות ובכל מקרה הייתי ממליץ להבדק גם על ידי
גניקולוג ואנדוקרינולוג(במידה ולא נבדקת על ידם).
לגבי טיפול ברפואה סינית(ורק לאחר שתעברי את כל הבדיקות)
אני ממליץ על מציאת מטפל שעבר התמחות בגניקולוגיה סינית
ובעל נסיון בתחומים שציינתי לעיל.
בברכה
ורפואה שלימה,
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)