טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי כאבי שיניים נוראים בחודש האחרון. הייתי אצל רופא שיניים ואני צריך 3 כתרים שמחירם כ- 12 אלף שקלים. מאחר שאני בלחץ כספי נוראי לא אוכל לטפל בעצמי בקרוב ולהפסיק את הכאבים. לכן אני לוקח בינתיים הרבה אקמול. האם אפשר לקבל המלצה למשכך כאבים שלא כל כך מזיק לבריאות ואפשר לקחתו לאורך תקופה של כמה חודשים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אמיר צר לי לשמוע על כאבך. דיקור סיני הינו כלי יעיל לשיכוך כאב. אני ממליץ לך לנסות 3-5 טיפולים באלקטרו אקופונקטורה: דיקור סיני בשילוב מכשיר המגרה חשמלית את המחטים. השיטה משככת כאב בלבד וכמובן שאינה מהווה תחליף לטיפול שיניים. בהצלחה מוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר