כאב בטן ימין תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטן ימין תחתונה
    חני
    30/12/2012

הכאב בלתי פוסק, לא תחושה של דקירות אלא כאילו משהו שורף מבפנים. הכאב מתמקד בבטן הימנית התחתונה וגם עובר קצת לכיוון המפשעה.
    הייתי במיון, עשו לי בדיקות מקיפות של כירורגיה ומיון נשים וטענתם שאין לי כלום.
    אני באמת כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות, הכאב לא פוסק ומפריע לי לתפקוד יום יומי.
    מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני כבר לא יודעת למי לפנות, והיחס של הרופאים בבתי המרקחת ובבתי החולים פשוט מזלזל ועצוב. כל אחד מתנער מאחריות ולא יודע לעזור לי ובנתיים אני ממשיכה לסבול, אני מ]חדת שמדובר במשהו רציני.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטן ימין תחתונה

הוספת תגובה

• כאב בטן ימין תחתונה - תגובה

ניר סלמה
    30/12/2012

חני

האם ניסו לתת לך כדורים .? נוגדי כאב או נוגדי דלקת.?
    ניר סלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבר היחיד שהרופא אמר לי

חני
    30/12/2012

זה לשתות נורופן. נורופן לא עוזר לי נגד הכאבים האלו ובטח שלא פותר לי את הבעיה.
    בבדיקות שתן, צועה לא נראו סימני דלקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חני

ניר סלמה
    30/12/2012

כן אבל הם לא ניסו לחשוב על כאבי שרירים ....
    רופאים במיון אמורים לשלול מצב מסכן חיים ואכן שללו.
    רופא המשפחה שלך לא חשב בכיוון של כאבי שרירים ? אולי מתחת שריר פנימי? אולי ישנה דלקת בשריר
    אולי ישנה דלקת או לחץ על עצבים ואז הכאב בכלל מגיע מהגב. נכאב שורף הוא לרוב כאב של לחץ על עצבים.

אני חושב שאת צריכה לנסות מטפל ברפואה סינית שמסתכל על הגוף כיחידה אחת . רופאי רפואה מערבית יודעים לחלק את הגוף להמון חלקים וקשה להם לחבר בין כל אותם חלקים.

פני למטפל/ת טובים באזור מגורייך
    לא דרך קופת החולים...

ניר סלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו