אובדת עיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עיצות
    כ.
    19/03/2008

שלוםרב.

אני בריאה .בריאה בת 40. מאז שאני זוכרת עצמי סבלתי כאבי ראש. לפני 8 שנים בצעתי סיטי -תקין.לאחרונה בצעתי ב.קרקעית עיו +ב.נוירולוג-תקינה. פי הנראה רב הכאבים באים משרירים מתוחים.

אך מה הסיבה לכך שכל הזמן נתפסים השרירים?בעבר אף בצעתי דיקור שעזר.הרופא טען שהשרירים שלי תפוסים בדרגת קושי של עצמות. בכל מקרה אני מרגישה אובדת עצות.לא מוצאים את הסיבה ואיכות החיים שלי ממש נפגעת.האם יש לך עצה? יש לציין כי אני מקפידה על תזונה בריאה,לא מעשנת וצועדת מידי יום.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עיצות

הוספת תגובה

• כאבי ראש ממקור שרירי

מוטי צ'חנובר
    19/03/2008

שלום רב
    כאבי ראש ממקור שרירי נפוצים מאוד בקליניקה ויש להם סיבות רבות ומגוונות:
    בעיה מבנית בעמוד השדרה, יציבה לקויה, סביבת עבודה לא נוחה, מזג אוויר ולחץ נפשי המתורגם לשרירים מכווצים בעורף ובשכמות.
    ניתן לטפל היטב בבעייתך במספר מישורים:
    1. ברמה המיידית: הרפיית שרירים מקומית ע"י דיקור (שעזר לך בעבר), עיסוי מקומי, פיזותרפיה ועוד.
    2. ברור מעמיק לגבי סיבת הבעיה והגורמים המחריפים אותה ע"פ הרפואה הסינית למניעה הכאב.
    3. במידה ומדובר בבעית יציבה: שיטת אלכסנדר/ פלדנקרייז.
    4. עם מדובר בהחרפה מלחץ נפשי: יעוץ מאיש מקצוע, ביו-פידבק, דימיון מודרך להרפיה.

מניסיוני, הדיקור ייקל על הכאב ברמה המיידית ויש לו ערך רב במניעת הישנות הכאב, במקביל לטיפול נוסף שנדרש.
    והכי חשוב, אל יאוש!
    את מוזמנת לפנות אלי אם את זקוקה למידע נוסף.
    בהצלחה
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו