בלוטות הלימפה, ומזון ברפואה הסינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות הלימפה, ומזון ברפואה הסינית
    ג'ובניק דחוי
    09/09/2013

שלום, מדי פעם יש לי בלוטות לימפה בראש שעוברים ושבים, אני לא מוטרד מזה משום שכבר נבדקתי אצל רופאים, וגם עשיתי בדיקות בקשר לזה, ורופאים מומחים אמרו לי שאין לי מה לדאוג, ושמדי פעם יתכן שזה ישוב ויעבור שוב.
    השאלה שלי היא כזאת: האם יש קשר במזון כלשהו שאנו אוכלים, שגורמות לבלוטות הלימפה? למשל: חלבונים, שומנים, ויטמינים. או לחילופין קיים חוסר במזון בגוף כגון ויטמינים, טופו, סויה, או אוכל טבעוני. ושאלה אחרונה היא: האם ברפואה הסינית קיים סוגים של אוכל או תכשירים כלשהם המונעים את בלוטות הלימפה, אם כן איזה אוכל ברפואה הטבעונית, האלטרנטיבית, והסינית, ניתן לצרוך/לאכול כדי שזה יעבור במהרה?
    תודה רבה, וגמר חתימה טובה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטות הלימפה, ומזון ברפואה הסינית - תגובה

ניר סלמה
    10/09/2013

שלום ל
    יכול להיות שאתה רגיש לאיזשהוא מזון מסויים ולכן הלימפה שלך גדלות - כמו שהן גדלות בצוואר בדלקת גרון .
    אולי יש לך ספציפית רגישות למזון מסויים והא גורם לגוף שלך לייצר דלקת ... ואז הלימפה גדלות.
    אולי תצטרך לעשות ניסוי וטעייה על סוגי מזון מסויימים.
    תתחיל עם - הורדת מוצרי חלב , אם לא אז סוכר, אם לא קמחים לבנים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת אני

ג'ובניק דחוי
    10/09/2013

שותה את הנס קפה שלי עם הרבה סוכר, זה יכול להיות קשור או לא?
    לפי דעתי אני צריך אולי להפחית בכמות הסוכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת אני - תגובה

ניר סלמה
    11/09/2013

מעולה
    אז זה הדבר הראשון שתוריד .
    תחתוך את כמויות הסוכר בכלל ותראה מה מתקדם.
    ובבקשה תעדכן אותנו .

חתימה טובה.
    ניר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו