מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט דיסק צווארימוטי23/09/2013
כאבים קשים בגב עליון עם הקרנות ליד ימין כאבי תופת ביד ימין מטופל במורפין ומדבקות פנטה, מה הכי טוב לי ואם בכלל?
האם לגשת למרפאה פרטית או שזה בסדר במכבי טיבעי
תודה מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט דיסק צווארי - תגובה
ניר סלמה23/09/2013שלום מוטי
נשמע כמו מקרה קשה
אם זה נמשך כבר הרבה חודשים אתה צריך לשקול התערבות כירורגית....
בגדול רפואה משלימה יכולה להקל עליך אבל רק במרפאה פרטית אל תבזבז את הזמן שלך על מרפאות קופת החולים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה למה לוותר על מכבי טיבעי?
מוטי23/09/2013לפניי חצי שנה היה לי אותו דבר ולאחר כחודש חלפו הכאבים, כרגע אני עם זה כבר חודשיים ועוד שבועיים יש לי תור למרפאת כאב, אחרי מרפאת כאב אני מתכנן יעוץ מומחה עמוד שדרה צווארי (פרטי).
השאלה שלי למה מכבי טיבעי שזה רפואה משלימה עם החזר דיי גבוהה מקופת חולים לא מתאים לפי מה שאמרת?
והאם להתחיל עכשיו או לחכות קודם לממצאי רופא כאב ומומחה עמוד שדרה צווארי?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלט דיסק צווארי - תגובה
גיא הלר24/09/2013מוטי שלום רב וחג שמח,
על פי התיאור שלך נראה כי המקרה שלך קשה יותר מהרגיל, לפחות על פי עוצמת הכאב אותה אתה מתאר ובעיקר עקב המרשם ל"מורפין" ומדבקות.
מצב כזה בד"כ נוצר עקב שינויים בחוליות צוואריות(ניווניים או עקב טראומה) ויש להיותר במעקב צמוד של נוירולוג מומחה להערכת מצב ובמקרים קיצוניים לשקול התערבות כירורגית. עם זאת, ניתן במצבים מסויימים ובהתייעצות עם הרופא המטפל
לשקול שילוב של רפואה סינית(דיקור) הידוע כיעיל מאד בהקלה על מקרים דומים, אך בכל מקרה רק אצל מומחה בעל ניסיון במצבים דומים ועדיף של מספר שנים לפחות.
לסיום, עקב חומרת המצב הייתי ממליץ:
1. מעקב והמשך טיפול אצל רופא מומחה/מרפאת כאב.
2. התייעצות לגבי שילוב רפואה סינית(ניתן היום לשלב בביה"ח עצמו).
תרגיש טוב
וחג שמח, ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלט דיסק בצוואר וכאבים עזים
רונית24/12/2013אני סובלת מכאבים עזים בצוואר ובשכם ימין , כמו כן יש לי דלקת בגידים בכתף ימין, אבל בכאב בצוואר כואב מאוד
תוצאת CT - בלט דיסק C-2 C-3 - C-5 C-6
רציתי לדעת למה אני צריכה גם נוירולוג , ומה יכול לעזור נגד כאבים עד שיגיע תור למרפאת כאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלט דיסק בצוואר וכאבים עזים - תגובה
גיא הלר24/12/2013רונית שלום רב,
במקרה שלך כמו במקרה הקודם, ישנם ממצאים רפואיים ברורים המסבירים את מקור הכאבים העזים. מכוון שמדובר בלחץ פיסי על שורשי עצב והתפתחות של תהליכים דלקתיים מקומיים המגבירים את התופעות עוד יותר, הפתרון הוא בלית ברירה טיפול קונבנציונאלי בעיקר הניתן במרפאות כאב.
על מנת לקבל את הטיפול הנכון והמתאים ביותר, יש להגיע לאותן מרפאות כאב לאחר ביקור, אבחנה ומכתב סיכום מרופא מומחה, שבמקרה שלך ושלפנייך קשור לתחום הניאורולוגיה.
בברכה,
ורפואה שלימה,
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)