שאלה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה!!!!
    מישהי
    24/03/2015

שלום,
    בת 25, סובלת מאוד כבר כשנה מתחושה תמידית של לחץ בשלפוחית השתן וכאבים בבטן תחתונה ובאיבר המין. עשיתי בדיקות רבות כולל בדיקות הדמיה שיצאו תקינות. לבסוף אובחן שיש לי שרירים מאוד מאוד מכווצים באגן ובבטן שגורמים לתחושות אלה. אני עושה פיזיותרפיה לאגן אך עד כה אין כל כך שינוי.שאלתי היא האם ניתן להיעזר בדיקור סיני או בטיפול אחר לשחרור מוחלט של שרירי האגן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה!!!!

הוספת תגובה

• שאלה!!!! - תגובה

ניר סלמה
    25/03/2015

שלום לך

לדיקור יש השפעה חזקה על שחרור השרירים בכלל בגוף ואפשר בהחלט לכוון את ההשפעה לאזור האגן.
    ומה בקיום יחסי מין ? אין כאבים ? כי הרבה פעמים זה יכול לבוא ביחד.

ישנם מסלולים שמגיעים לאזור האגן ואחריאים על זרימת הדם והצ'י , בהחלט אפשר לעזור לך ואוסיף ואומר שאם היית מגיע לרפואה הסינית לפני כל הבירורים המערביים כנראה שכבר היית נפתרת מהתופעה, והיית חוסכת לך זמן טרחה וסבל מיותרים.

בהצלחה !!!!!

ניר סלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה!!!! - תגובה

גיא הלר
    13/06/2015

מישהי שלום רב:-)
    בנוגע לשאלתך רפואה משלימה יכולה לסייע מאד בשחרור מתח כללי ושרירים
    ויתרונה בגישתה ההוליסטית המתייחסת לשורש בעיה ומנסה לברר מדוע ישנו
    מצב ממושך של כיווץ ברצפת האגן.
    בנוגע לשיטת הטיפול הספציפית ניתן לשקול גם טכניקה שניקראת ״שיטת פאולה״
    המתמחה בעבודה על שרירים וסוגרים ולהמשיך לשלב זאת עם טיפול של פיזיותרפיה.

לבסוף אני חייב לומר לך כי אני שמח וחשוב מאד שאכן עשית בירור רפואי מקיף כולל הדמיות על מנת לשלול מקרים חמורים, כח הכבוד לרצינות:-)

רפואה שלימה,

ג י א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו