מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור שעורר לי את הכאבקרן10/06/2015
לפני שבוע חטפתי דלקת ברגל עכשיו השבוע נדקרתי ממשהו לא ידוע עשיתי קפרסים ברגל ויום למחרת כמעט עם הקלה עכשיו באותו יום עשיתי דיקור לרגל והמדקר דקר אותי איפה שנדקרתי אחרי שיצאתי התחלתי להרגיש כאב מוזר באותו מקום של הדגירה יכול להיות שזה עורר לי את המקום של הדקירה אני מיואשת אני מורחת טארומיל אבל זה לא עוזר כל כך זה יעבור לי או שזה קשור לדלקת ? זה מציק לי הרגשה כזאת של כאב מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור שעורר לי את הכאב - תגובה
גיא הלר12/06/2015קרן שלום רב,
לאור הסיפור שלך ובעיקר בגלל שנידקת משהו לא ידוע וחתפת דלקת״
הייתי קובע תור דחוף לרופא המשפחה שיציץ במקום וישלח אותך לבדיקות דם.
באופן כללי מומלץ לבדוק כי אכן אין תגובה דלקתית לדקירה ובמידה ונדקרת ממשהו מתכתי צריכים לבדוק כי את לא צריכה לקבל גם חיסון.
בנוגע לאופי הכאב הוא בהחלט מתאים למצב של דלקת ולכן במקרה שלך עם כל הכבוד לדיקור הייתי מתחיל בבירור וטיפול מערבי ומשלב דיקור בשלב מאוחר יותר.
חשוב מאד לשים לב אם לא עלה לך החום? כי אז זה אכן מצב של זיהום מה שרק מגביר את הצורך בטיפול מיידי באנטיביוטיקה ובירור בדיקת דם.
רפואה שלימה,
ג י א:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא!
קרן12/06/2015בינתיים מכול הפורומים אתה היית נחמד אלייי לא הייתה תגובה של חום מהדקירה רציתי לשאול את ממליץ לא לעשות כרגע דיקור כי יכול להיות שיש לי דלקת בקרסול בגלל זה הכאבים המוזרים האלה זה אולי תגובה מהדיקור ומה עם אורטופד הייתי ממליץ לי לגשת לאבחנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא! - תגובה
גיא הלר13/06/2015קרן שלום,
ראשית תודה רבה.
בנוגע למצבך, היתי ממליץ מספר דברים:
1. לא לעשות דיקור כרגע במצבך.
2. קביעת תור לראומטולוג(כאב מפרקים דלקת)-תור כזה לוקח זמן.
3.קביעת תור מיידי לרופא משפחה לבדיקה.
יצירת קשר לאחר רופא המשפחה בפורום להמשך התייעצות.
רפואה שלימה,
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך......
קרן כפיר16/06/2015גיא אתמול הייתי אצל המדקר שלי והוא טוען שהכאבים שיש לי זה רק בגלל ההקרנה שבאה מהגב ואני רשמתי לפורום ראמטולוגיה והבעיה שלי כנראה נובעת מקרינה מחוט השדרה זה התשובה של הרופא מפורום רמאטולוגיה :הבעיה שלך לא נראית כלל בתחום הראומטולוגי ונראה יותר כמו בעיה בעמוד השדרה על רקע דיסק שמקרינה לקרסול.כדאי להתיעץ עם אורטופד מומחה לכף רגל
והמדקר אמר כדי גם לעשות בדיקת mri בשביל לשלול פריצת דיסק והמשך דיקור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)