טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשבוע 32 להריון השני . בריאה בד״כ. לא סבלתי מעולם מכאבי גב קשים. בשבועיים האחרונים אני מנוטרלת כאבי גב תחתון חזקים עם הקרנה לרגל ימין , בקושי הולכת.. אורטופד אמר שעדיף לא לקחת נגד כאבים בגלל ההריון לציין דלקתי פרוסט ללא הטבה. אתמול עברתי דיקור סיני שהחריף את נמצב והיום שוב ללא הקלה . מה לעשות ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה קורה.... זה מה שיש לי לומר לך.... אולי הלכת למדקר לא מנוסה מספיק ואולי זה לא היה משנה גם אם היית אצל מטפל מנוסה. אולי הוא פספס משהו אולי הלחץ על התעלה העצבית הוא גדול מאד ולא משנה מה היית עושה והיה יותר כואב היום. אני ממליץ לך להמשיך לנסות לעשות דיקור או סוטאי שהיא שיטה עדינה מאד ויכולה לעזור מיידית בצורה פנטסטית.
אם את צריכה המלצות באזור מגורייך אשמח לעזור בהצלחה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר