טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייתי ממליץ לטפל בפריצת דיסק אצל כירופרקט מומחה. גם ממליץ בחום על אבחון של כל מערכות הגוף בשיטת ביו תהודה. כך אפשר לגלות מה היא הסיבה של פריצת דיסק ולמנוע בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלתך רחבה אני מטפל ברפואה סינית- אז אני משוחד- כיא ני כמובן הכי טוב. אבל יש לי קולגה אוסטיאופט והוא גם מעולה עם זה. ויש לי עוד קולגה שעושה פלדנקרייז - גם היא מצויינת. על כן השאלה היא לא מה אלה מי ........!!!! אז חוץ ממני שאני כמובן הכי טוב בעולם אתה צריך לשאול חברים ומכרים על מטפל שהם מרוצים ממנו- ולא משנה באיזו שיטה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר