בעיה.... :-[

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה.... :-[
    שני
    09/08/2008

אני לא יודעת אם זה המקום לשאול, אבל אני די נואשת, אז אנסה בכל זאת. החל מאפריל האחרון החלו לי כאבים באיזור בו עשו לי כתר לפני שלוש שנים (לסת תחתונה, צד שמאל), כל פעם שאני נוגסת או נוגעת בכתר זה יוצר מעין לחץ על החניכיים וכואב, אבל כאב עמום ולא חד. הלכתי לרופאת שיניים שצילמה אבל לא מצאה כלום. הכאב נמשך ואז הופיעו פצעים קטנים, דומים לאפטות (אבל יש לי אפטות לעיתים ואני יודעת שזה לא אפטה), לא שורפים אלא יותר מקרינים כאב עמום על האיזור שלהם. אחרי כמה שבועות כל הלסת באיזור נעשתה רגישה גם כן, והופיע פצע לבן גם בצד ימין, אך שם לא כואב לאכול או לגעת. מאז עברו 4 חודשים, הכאב לא עולה או פוחת, ולא מתפשט. פרט לכאבים בפה אני מרגישה מצוין, לא חום לא חולשה ולא עייפות. הכל כרגיל. החניכיים באיזור ורודים ובריאים, אין נפיחות, אין אודם. לא הופיעו פצעים לבנים נוספים. הלכתי לרופא כללי שאבחן הרפס בחלל הפה. (חשוב לציין שאני כרגע חיה בדרום אמריקה ולא מאוד בוטחת ברופאים...). האם ייתכן שזה הרפס בחלל הפה? יש כזה דבר בכלל? לבעלי יש הרפס על השפה לעיתים אבל אנחנו מאוד מקפידים להמנע ממגע. הפצעים מאוד דומים לאפטה אבל עם מרכז בגוון לבן ולא צהוב, קוטר מילימטר או שניים. אחרי קריאה נרחבת באינטרנט ראיתי משהו על קנדידה בפה, ייתכן וזה מה שיש לי? אני מיואשת לגמרי, ולא יודעת מה לעשות.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה.... :-[

הוספת תגובה

• שני...

ניר סלמה
    09/08/2008

היי שני
    לפי מיטב נסיוני כאשר יש קנדידה בפה היא מגיעה עם תופעות שאופיניות לקנדידה בכלל כלומר עייפות , עיכול ועוד ולא נתקלתי אף פעם בקנדידה בפה ללא התופעות הנלוות ואת הרי מציינת כי את מרגישה טוב...
    מתחילת הפנייה שלך חשבתי על הרפס, ואז ציינת שהרופא בהחלט אבחן את זה, זה יכול להיות אבל עלייך לזכור , אני לא רופא ולא מתיימר!!
    אולי כדאי לך לפנות לרופא פרטי אולי דרך הקהילה היהודית באזור מגורייך ...
    בהצלחה ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !

שני
    10/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו