מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בחזהגיא18/08/2008
שלום רב. אני בן 22 בריא לחלוטין כמו שהרופאים אומרים וכבר 9 חודשים אני סובל מכאבים בחזה דקירות בין הצלעות והרגשה של לחץ בחזה ותפוס בין הצלעות שכואב בזמן סיבוב פלג הגוף העליון וסיבוב הצוואר. הכאבים מורגשים בצד שמאל של החזה אך לפעמים גם בצד ימין גם כן בזמן נשיפה של אוויר יש כאב בכתף וביד שמאל בזמן האחרון גם כן התלוו לכאבים קפיצות של שרירים בחזה בידיים בגב וברגלים. הרופאים שבדקו אותי שללו מחלת לב ואומרים שזה או שריר או עצב. נטלתי במשך חודש כדורים נגד דלקות והם לא עזרו. אני לא יודע מה הגורם לכאב ולאיזה רופאים אני צריך לפנות.רציתי לציין שהייתי עוסק בספורט לפני שהופיעו לי הכאבים. השאלה שלי האם רפואה סינית יכולה לעזור לי ולאיזה מרפאה אני יכול לגשת עם הבעיה שציינתי באזור הצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ניר סלמה18/08/2008שלום גיא
התופעה שאתה מציין בהחלט מתאימה לתפיסות של שריר
אני גם מנחש שאתה אחרי תקופת לחץ גדולה ואתה לא אוכל כל כך טוב...
ר.סינית בהחלט יכולה לעזור לך
אני אישית יכול להמליץ לך על מטפלים בצפון צור איתי קשר ...
בהצלחה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)