מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשיר31/08/2008
איזה בדיקה צריך לבקש מרופא בקשר לכאבי גב.אני בת 44 בעלת משקל יתר, תקופה ארוכה שאני סובלת מכאבי גב תחתון אך לא ייחסתי חשיבות ולא הלכתי לאורטופד, כעת מזה מספר ימים הכאב עולה גם כלפי מעלה.אוךי בגלל שינויי מזג האויר והקור אך אני התחלתי לדאוג, כי שמעתי לא פעם שכאבי גב הסתברו לבסוף, והדגש על לבסוף כגידול חמור וקטלני, בכל מקרה כזה המטופל הופנה לאורטופד הלך ובא והלך עם צילומים כדורים לכאבים אך לבסוף נישלח לבדיקות מעמיקות יותר. איזה בדיקה עלי לבקש קודם כדי לשלול משהו מסוכן, ואז אם הענין הוא רק אורטופדי אז לטפל בדרך זו - אני מודאגת. ד.א. הכאב אינו בא רק עם תנועות הוא פשןט שם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר כאבי גב
ניר סלמה01/09/2008הי שיר
קודם כל אל תחשבי על הנורא מכל זה לא תפקידך זה תפקיד הרופא
לכי לרופא , הסבירי לו את החשש שלך והתעקשי על צילום ....
הוא יתחיל עם רנטגן אם לא ימצאו כלום התעקשי על סי טי .
אל תשכחי ש 99.8 % מהמקרים הם עקב שריר תפוס / דלקת/ או בעיה של עמ"ש ...
אז חשוב שתשני טוב ותתני לרופא לחשוד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)