כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    רעות
    13/11/2008

שלום! אני סובלת מכאבי ראש חזקים כבר 4 חודשים. הם מופיעים כמעט כל יום, להרבה שעות. הם מאוד מתסכלים אותי, כי אני כבר לא יכולה לתפקד נורמאלי בחיים, והם מפריעים לי בהכל. אני סטודנטית שנה ג' בפסיכולוגיה. עשיתי בדיקות דם, הייתי אצל נוירולוג, עשיתי C.T והכל יצא תקין, אבל אני ממשיכה לסבול. אני לא יודעת אם הם נובעים מלחץ, כי גם כשהיה לי חודש חופש מהלימודים- הם הופיעו. וגם- בהרבה תקופות מהחיים שלי הייתי הרבה יותר לחוצה- ולא היו לי כאבי ראש אני לא הטיפוס של כאבי ראש. ראיתי שהפנת אנשים לד"ר אמנון מוסק, שמטפל בכאבי ראש. באיזו שיטה הוא מטפל? כי כדורים רגילים לא כ"כ עזורים לי (אינדוביס, אלגולוזין....) אני גם מטופלת אצל הומאופטית כבר חודשיים ואני לא רואה שיפור. על מה אתה ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• המשך

רעות
    13/11/2008

אגב, עשיתי גם EEG והוא יצא תקין. האם זו מיגרנה? איך יודעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

מוטי צ'חנובר
    13/11/2008

שלום רעות
    לא ציינת בפנייתך מה היתה אבחנת הנוירולוג.
    האם מדובר בכאב ראש תעוקתי?
    חשוב וניתן להגיע לאבחנה ברורה לגבי סיבת הכאב.
    ד"ר מוסק הינו נוירולוג המתמחה בטיפול בכאבי ראש ויתאים את הטיפול התרופתי למצב הנוכחי.
    לגבי דיקור סיני, ניתן להקל על עוצמת ותדירות כאבי הראש באמצעות סדרת טיפולים.
    הדיקור מתאים לסוגים שונים של מיגרנה וכאבי ראש.
    השיטה יעילה, מתאימה לרוב האוכלוסיה וללא תופעות לוואי.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

רעות
    16/11/2008

קודם כל המון תודה על תשובתך. הנוירולוגית שלי אמרה שזה באמת tension tipe headache. באיזו שיטה ד"ר מוסק מטפל? מה הוא יציע לי? כדורים נגד כאבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש תעוקתי

מוטי צ'חנובר
    16/11/2008

היי
    במקרה של כאב ראש תעוקתי יש להתאים את הטיפול התרופתי לדרגת הכאב ורופא מומחה המתמחה בטיפול בכאבי ראש (ד"ר מוסק) ירשום לך טיפול תרופתי יעיל לבעיתך.
    אינני יכול להגיד מה תהיה דרך הטיפול שלו.
    מניסיוני, ניתן לשלב בהצלחה דיקור סיני במקביל לטיפול תרופתי עד הורדת רמת הכאב לרמה סבירה.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו