מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני סובל מכאבי ראש קשים !!כאבי ראש קשים01/10/2009
שלום אני בן 17 וחצי
אני סובל כל יום מכאבי ראש קשים 24 שעות ביממה
בזמן הבוקר והצהריים במיוחד בזמן הערב והלילה קצת פחות
אני סובל מזה כבר 4 שנים בערך
בשנה שנתיים הראשונות זה היה מעט לא כל כך זוכר אבל לא כל יום
ושאני הייתי מתקלח זה ההי עובר לי גם
בשנתיים האחרונים הם התגברו מאודד מאודד ועם הזמן ממשיך להתגבר עוד ועוד וגם שאני מתקלח זה בכלל לא עוזר לי כמו בעבר
אני סובל כל היום מכאבי ראש
אני לא לוקח תרופות כי זה לא עוזר לי אולי אני יתחיל לקחת כי זה ממש קשה ואי אפשר לתפקד ככה
יש לי כאבים כאלא בראש כאילו זרימות כאלא של דם ולחצים במצח ובצדדי הראש ובאורף וגם למעלה
בכל הראאשש
יש לי גם כאבי עיניים מיזה כואב לי העיניים מסביב - עשיתי בדיקה הראיה שלי מצויינת 6/6
יש לי גם סחרחורות כאלא שאני מזיז את הראש
ואני גם לא מרוכז בגלל זה ממש מרגיש שבגלל הכאבים אני לא מרוכז ומעופף
אני לומד ועובד בכל זאת זה קשה מאודד ככה להיות
עשיתי בדיקה CT והכל בסדר וגם בבדיקות דם הכל טוב
עשיתי כמה פעמים דיקור סיני וזה לא עזר לי אז הפסקתי אפילו עשה לי יותר גרוע
היא עשת לי בנקודות של עצבים היא אומרת שבגלל זה כואב לי וזה חארטהה..
.
מה יכול להיות הבעיה של הכאבים איזה בדיקות אפשר לעשות ?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש קשים
ניר סלמה01/10/2009בהחלט נראה כי המקרה שלך קשה אתה צעיר ובכל זאת כאבי ראש קשים...
אני רואה מקרים דומים במחלקה הנוירולוגית באיכילוב שם אני מטפל.
אני ממליץ לך לפנות אלינו למחלקה אתה יכול להתקשר אלי ואני אעזור לך לקביעת תור במחלקה.
לגבי דיקור מספר מועט של טיפולים לא קובע בטח שלא במקרה כרוני(ארוך) כמו שלך.
אם אתה מאזור המרכז אז כדאי מאד שתבוא אלינו אם לא אז דבר איתי ואנסה לשדך לך מטפל טוב באזור שלך כי איכות המטפל כן קובעת!!
בהצלחה
ניר סלמה 052-6433764* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)