מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה
רווית15/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בטריגימנל נרברווית15/10/2009
שלום רב שמי רווית בת 25
לפני כמעט 4 שנים עברתי פגיעה עצבית כתוצאה מטיפול שיניים כושל, נשארתי עם "מתנה" כאב נוירופטי בפנים למעשה בלסת התחתונה, אני סובלת מכאב של צריבה וכאילו המקום תפוס. אני מטופלת בשילוב של כדורים ליריקה וונלאפקסין ובואו נגיד שלא ראיתי את האור...
אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי, לכוון אותי ומין הראוי לומר שלפני כשנה וחצי ניסיתי דיקור יפני והשתמשנו גם בהולכת חשמל או משהו כזה וזה עזר בצורה מוגבלת ומתישהו גם הפסיק לעזור אז עזבתי את זה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריגמינל נרב
ניר סלמה16/10/2009שלום רווית
ראשית צר לי על המתנה שלך כמו שאומרים נפלת בסטטיסטיקה המאד נדירה.
מן הסתם אני רואה מקרים רבים של פגיעה בעצב הטריגמינלי ואני יכול לומר לך שבתור מטלפ שהתמקצע גם ברפואה סינית וגם ביפנית , לשיטת הדיקור הסיני יש יותר הצלחות בטיפול מהסוג הזה.
אני ממליץ לך בחום לנסות דיקור סיני (לא דרך קופת החולים) ולפחות סדרה של 10-15 טיפולים(היות והבעיה היא כרונית).
את מוזמנת ליצור איתי קשר ואולי טני מכיר מטפלים טובים באזור מגורייך.
שבת שלום
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר אשמח אם תוכל להמליץ לי על
רווית14/11/2011מטפל מחיפה והאזור, חשוב שיהיה טוב ומוסמך ויידע מה הוא עושה, אני לא יכולה להרשות לעצמי חובבן. תודה רבה רווית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר אשמח אם תוכל להמליץ לי על - תגובה
ניר סלמה15/11/2011היי רוית
אבדוק ואחזיר לך תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר אשמח אם תוכל להמליץ לי על - תגובה - תגובה
ניר סלמה23/11/2011שלום רוית שאלתי קצת וקיבלתי המלצה חמה.
אבלין ירמן, הרב הרצוג 1, חיפה 33126
טלפון: 054-3077342. וותיקה ומנוסה מאוד
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)