מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאריאל16/11/2009
שלום ד"ר,
לפני כ 3 חודשים סיימתי טיפול ברואקוטן. הטיפול ניתן למשך חצי שנה במינון נמוך (20 מ"ג ליום לכל התקופה) למטרת פתרון בעית אקנה בגב. הטיפול עזר, אך במהלכו ומסיומו ועד היום התחלתי לסבול מכאבים, בעיקר בגב בחלקים התחתון והמרכזי, במותן ובירך ימין ובנוסף לכך התחלתי לסבול מכאבים מאחורי ברך ושוק שמאל המקרינים לעיתים מהירך עד כף הרגל. עד שהכאבים התחילו הייתי מתאמן בחדר הכושר באופן מבוקר ומתון, אך כתוצאה מקיומם הפסקתי להתאמן ואני כבר לא עוסק בפעילות גופנית כלל כבר חצי שנה. לכאבים הללו לא היתה הסטוריה מוקדמת למעט הכאב מאחורי הברך, שהיה הרבה יותר מתון והופיע רק במהלך ריצה, וכעת הוא קיים כמעט כל הזמן. לעיתים רחוקות הוא מציק במידה כזאת שבלילה הוא מונע ממני להרדם במשך שעות, אך גם לעיתים הוא כמעט אינו מורגש.
הייתי מס' פעמים אצל רופאי עור ואורתופדים. הכאב מאוחרי הברך אובחן בבדיקת אולטרסאונד כחשד לדלקת גיד קלה, החשש שלי הוא שהטיפול ברואקוטן החמיר את המצב. קיבלתי טיפול בארקוקסיה למשך 10 ימים שלא עזר. נשלחתי לבדיקת CPK שעדיין לא ביצעתי ולצילום רנטגן גב מותני שיצא תקין. מעבר לזה נכון לעכשיו אין אבחנה. האם כאבי הגב הם תוצאה של הטיפול ברואקוטן? אם כן, האם הם אמורים לחלוף (מדוע זה נמשך כ"כ הרבה זמן?)
אני בן 36, בריא בד"כ, לא נוטל תרופות מעבר למה שרשמתי לעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ניר סלמה18/11/2009שלום אריאל לכדור שנטלתה ישנם תופעות לואי אשר עלולות להשפיע על הכבד, לפי הרפואה הסינית האיבר לא חייב להיפגע ברמה שייראו בבדיקות מערביות.
לי נשמע כאילו הגוף שלך יצא מאיזון, לדעתי נסה דיקור להוצאת רעלים ( הכדור שנטלתה חזק מאד ועלו להרעיל את הגוף)
אני מאמין שלאחר סדרת טיפולים לניקוי הגוף אתה תחזור לאיתנך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)