מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבאיריס דיין04/05/2010
אני בת 38 ולפני כשנתיים גילו לי גן של ניוון שרירים מסוג HIBM. השאלה שלי היא האם גן יכול להישאר רק בגדר גן ולא להתפרץ? לפני 10 שנים מאז שקיבלתי זריקת אפידורל הוגבלו תנועותיי ברגליים, ובעצם הזריקה העירה לי את המחלה. האם ניתן לטפל בבעיה? האם ניתן לעצור את ההתפתחות? אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס דיין
ניר סלמה04/05/2010הי איריס אני מודה שאין ליל בכלל ניסיון עם ניוון שרירים כזה
יש לי ניסיון עם ניוון מסוג אחר שהוא הרבה יותר חמור ושם אני נותן טיפול תומך להבאת הקלה בלבד...
בגדול רפואה סינית צריכה לעזור במצבים כאלו אך שוב לא חקרתי מעולם את סוג הניוון שאת מדברת עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ניר - ראשית תודה על התשובה
איריס דיין05/05/2010זה בדיוק הענין שאין ידע על הבעיה שלי ואני אובדת עצות. רק אציין שהייתי אצל הילר שמטפל באנרגיות ובשיאצו והיה לי שינוי מהותי בגוף, כנראה שזו סיבה מספקת להמשיך ולטפל. מודה לך על התשובה. יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס
ניר סלמה05/05/2010נשמע מעולה
בהצלחה ורפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHIBM
מיכאל20/08/2010איריס שלום,
יש הרבה מה לעדכן לגבי HIBM.
אישתי חולה במחלה.
צרי איתי קשר באימייל ונחליף פרטים ....ואכן יש מה לעשות.
רפואה שלימה
מיכאל (מיקי)
בן-עטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)