שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    איריס דיין
    04/05/2010

אני בת 38 ולפני כשנתיים גילו לי גן של ניוון שרירים מסוג HIBM. השאלה שלי היא האם גן יכול להישאר רק בגדר גן ולא להתפרץ? לפני 10 שנים מאז שקיבלתי זריקת אפידורל הוגבלו תנועותיי ברגליים, ובעצם הזריקה העירה לי את המחלה. האם ניתן לטפל בבעיה? האם ניתן לעצור את ההתפתחות? אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• איריס דיין

ניר סלמה
    04/05/2010

הי איריס אני מודה שאין ליל בכלל ניסיון עם ניוון שרירים כזה
    יש לי ניסיון עם ניוון מסוג אחר שהוא הרבה יותר חמור ושם אני נותן טיפול תומך להבאת הקלה בלבד...
    בגדול רפואה סינית צריכה לעזור במצבים כאלו אך שוב לא חקרתי מעולם את סוג הניוון שאת מדברת עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ניר - ראשית תודה על התשובה

איריס דיין
    05/05/2010

זה בדיוק הענין שאין ידע על הבעיה שלי ואני אובדת עצות. רק אציין שהייתי אצל הילר שמטפל באנרגיות ובשיאצו והיה לי שינוי מהותי בגוף, כנראה שזו סיבה מספקת להמשיך ולטפל. מודה לך על התשובה. יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איריס

ניר סלמה
    05/05/2010

נשמע מעולה
    בהצלחה ורפואה שלימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HIBM

מיכאל
    20/08/2010

איריס שלום,
    יש הרבה מה לעדכן לגבי HIBM.
    אישתי חולה במחלה.
    צרי איתי קשר באימייל ונחליף פרטים ....ואכן יש מה לעשות.

רפואה שלימה

מיכאל (מיקי)
    בן-עטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו