מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש חוזרעדי18/11/2007
לום רב, אני בן 33, בריא, לא מעשן ובמשקל תקין. אני סובל אחת לשבועיים-שלושה מכאב ראש, שאני לא יודע כיצד לפרש אותו. לא מדובר במשהו מאוד חזק, אבל כאמור- זאת תופעה שחוזרת על עצמה. האם יש סיכוי למיגרנה?
תודה+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש חוזר
מוטי צ'חנובר19/11/2007ישנם סוגים רבים של כאבי ראש המחולקים עוד לתת חלוקה של כאבי ראש מיגרניים.
הקרטוריונים לאבחנה של מיגרנה נקבעו בשנות ה-90 ע"י האגודה הבינלאומית לכאב ראש.
מיגרנה ללא אאורה (ללא הפרעות בראיה) מאופיינת בכאב ראש חד-צדדי, בעוצמה בינונית עד קשה, בעל אופי פועם המלווה בבחילה/רגישות לאור. ע"מ לקבוע במדוייק את סוג הכאב ממנו אתה סובל אני ממליץ לך לפנות לטיפול בדיקור סיני. הטיפול בדיקור יעיל, מסוגל להפחית את עוצמת ותדירות כאבי הראש והוא ללא תופעות לוואי ובטוח לחלוטין.
כמו כן, אני ממליץ לך לקבל אבחנה לסוג כאב הראש שלך מנוירולוג מומחה (רצוי המתמחה בטיפול בכאבי ראש) במקביל לטיפול בדיקור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)