כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    טל ה.
    03/12/2007

שלום רב,
    אני סובלת ממיגרנות קשות, (בת 34) והנורולוג יעץ המון כדורי מנע ואף אחד לא עוזא ,אני מאוד מיואשת ולא יודעת מה לעשות כמעט כל יום יש לי כאב ראש (מיגרנה) כמעט כל יום אני לוקחת טימגרמן או רילט - אני יודעת שזה לא טוב אבל אחרת אני לא מצליחה לתפקד. מה את מציע לי לעשות או לנסות? תודה רבה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• דיקור סיני וכאב ראש מיגרני

מוטי צ'חנובר
    03/12/2007

שלום טל
    מפנייתך אני למד שאת במצב של סבל בל יתואר.
    המיגרנה מדורגת כמחלה ה-7 בעולם הגורמת סבל ונכות וחולים רבים אינם זוכים לטיפול המקסימלי לו הם זכאים.
    מניסיוני, אנשים הסובלים ממיגרנה מוצאים הקלה רבה למצבם בעזרת שילוב של דיקור סיני עם צמחי מרפא. אני ממליץ לנסות סדרה של כ-10 טיפולי דיקור והסטטיסטיקה אומרת שעוצמת ותדירות כאבי הראש שלך יפחתו לפחות בחצי!!! אח"כ יש לשקול את המשך הטיפול.
    במקביל, פני לרופא כאב המתמחה בטיפול בכאבי ראש ומיגרנה. אם בת"א פני לד"ר אמנון מוסק (איכילוב, מחלקה נוירולוגית) ויש עוד רבים וטובים. יש להמציא טופס 17 מקופ"ח. הקופה מאפשרת שירות זה כאשר הטיפול התרופתי אינו יעיל.
    מידע נוסף באתר: www.acuclinic.co.il
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו