טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
זה למעלה מחודשיים שאני חשה כאב באצבעות בכף יד ימין. זה התחיל בזרת, והיא האצבע הכואבת ביותר, אם כי לעיתים אני חשה את אותו הכאב באצבעות נוספות. הכאב חזק יותר בבוקר, כשאני קמה. האם זה מצריך בירור כלשהו? יש לציין שלא עשיתי פעולה חריגה בתקופה האחרונה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רבקה כדאי לעשות בירור ... מפני שהכאב הוא כרוני נשמע קצת כמו איזה דלקת מפרקים קלה או אולי סתם תפוסות לך השכמות... בררי עם רופא, בכל מקרה אני ממליץ לך לטפל בדיקור לבעיה או אם כשתדעי מה הבעיה ( או שלא והיא תמשיך) אז את מוזמנת לשאול . ניר סלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר