מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בכל הגוףטל י.09/12/2007
שלום
אני בת 35 אמא ל-3 ילדים, יש לי בעיות בכמה חוליות בגב, שחיקה ושינוי של עמוד השדרה. אני גם סובלת מדלקות גידים בכל מיני מקומות בעיקר בידיים. שאלתי היא: בזמן האחרון כואב לי כל כל הגוף וזה לא שפעת ונראה כי זה לא קשור לגידים.
הרגליים בקושי סוחבות אותי. יש לציין שאני עושה גם קצת ספורט, 40 דקות על מכשיר כושר פעמיים בשבוע. בדיקות דם תקינות. האם יש קשר בין הכאבים למשהו מהדברים שהזכרתי קודם .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכל הגוף
מוטי צ'חנובר09/12/2007שלום טל
ישנם מספר סיבות לתלונתך על כאב בכל הגוף.
הסיבה השכיחה מכולם היא התקררות (מזיהום ויראלי) לדוגמא.
לגבי המקרה הספציפי שלך יהיה זה לא אחראי להביע את דעתי ללא מידע רב שחסר לי.
אני מציע לך לטפל בבעיתך ב-2 דרכים:
1. שלילה של בעיה שמקורה בעמוד השדרה.
2. שילוב של דיקור סיני לטיפול בכאב שמקורם בעמוד השדרה, דלקות שונות או ממקור לא ברור.
מצרף קישור למאמרים בנושא טיפול בדיקור סיני לכאב.
אני נוהג להתחיל לטפל לאחר שנערך ברור מקיף למקור הכאב ע"י רופא ע"מ לשלול בעיות שונות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)