הפנייה למרפאת כאב מה זה כולל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפנייה למרפאת כאב מה זה כולל?
    שרון
    21/01/2011

שלום אני בחור בן 30 לפני שלושה חודשים עברתי תאונת דרכים עם הקטנוע עליו הייתי רכוב כתוצאה מבלימת פתע עפתי על הכביש וקיבלתי מכה חזקה באזור כתף ימין והצוואר בבדיקת ct לעמוד השידרה הצווארי שנשלחתי אליה לאחרונה ע"י רופאת המשפחה נתגלו ממצאים של בקע אחורי ולחץ על חוט השדרה בחוליה c6-c7 בנוסף לתלונות שלי על כאבי צוואר הגבלה בתנועות כאבים ולחץ בראש ולפעמים חוסר תחושה בידיים והרגשה של חשמל וגם ירידה בזיכרון.בעקבות התוצאה הרופאה הפנתה אותי למרפאת כאב(שלחה בבקשה לרופא מנהלי שיאשר זאת ממתין לאישור סופי) אשמח לדעת מה עושים במרפאת כאב ומה מאבחנים שם ושיטת הטיפול שלהם? בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על התוצאה של הצילום סיטי מה המשמעות של הממצעים? אשמח לעזרה שכן עדיין לא קיבלתי חוות דעת של אורטופד מומחה (טופלתי אצל 2 אורטופדים שלא הבחנו שום פגע וסירבו לשלוח לצילומי ct סוג של רשלנות רפואית לא הרחיב העניין בטיפול מחלקת פניות ציבור של הקופה).תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפנייה למרפאת כאב מה זה כולל? - תגובה

מוטי צ'חנובר
    30/01/2011

במרפאת כאב מטפלים נוירולוגים ומרדימים בסוגי כאב שונים.
    םנה אלי אם תרצה לנסות שיטות טיפול אחרות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה די מבישה

אבי
    08/02/2011

עדיף לא לכתוב כלום. קראת בכלל מה שהוא שאל?
    מצטער על ההתקפה, אבל זה מקומם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה די מבישה - תגובה

מוטי צ'חנובר
    08/02/2011

שלום אבי,
    לשאלתך: כן קראתי את השאלה בעיון.
    וכן, לא כתבתי וגם לא אכתוב בעתיד דבר שחורג מתחום התמחותי.
    מכיון שאינני אורטופד או נוירולוג לא מתפקידי להסביר את תוצאות בדיקות ההדמיה שעבר.
    מנסיוני בהחלט ניתן לטפל בהצלחה במקרים מסוג זה.
    המלצתי החמה, למצות את הבירור הרפואי ולהיעזר בדיקור סיני כשיש אבחנה או אחרי שניתן לשלול בעיות מסויימות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו