טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מזה חמישה ימים יש לי כאבי ראש המופיעים כמעין דקירות הנמשכות מספר שניות, רק בצד שמאל של הראש. לא ברור לי עם זה קשור אבל לאחרונה יש לי כאבים ברגל ימין. האם כדאי לדאוג? לפנות לרופא? או שזו תופעה חולפת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב בתחום הכאב ובמיוחד כאבי הראש, חשוב להיות עירניים לגבי סוגי כאב חדשים שמתעוררים לאחרונה. הייתי ממליץ לך לפנות לרופא על מנת לברר את מקור הכאב. חשוב לי לשלול אצל מטופליי כל בעיה אחרת לפני שמתחילים סדרת טיפולים ע"מ להיות בצד הבטוח. במידה והבדיקות יהיו תקינות או שתהיה לך אבחנה לגבי סוג כאב הראש אני ממליץ לך לטפל בדיקור סיני-שיטה שהוכחה כיעילה לטיפול בכאבי ראש. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר