כאב חד בכתף שמאל עם הקרנה לראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד בכתף שמאל עם הקרנה לראש
    עדי
    02/05/2011

שלום לכולם
    שמי עדי
    מזה שנה אני סובל מכאבים בכתף שמאל ומסביב לה.בחודש וחצי האחרונים זה הפך לבילתי נסבל והתחילו לי כאבים חדים מאוד בצד שמאל של הראש , מאחורי האוזן ומעל ומתחת לאוזן כאילו הכניסו לי סכין( כאבים חדים).לרוב זה מכאיב עם תזוזות הכתף אבל יש פעמים שזה מכאיב בלי קשר לכתף ולפעמים רק הכתף כואבת .הלכתי לאורתופד מספר פעמים .עשה לי צילומי כתף ,צאוור ועמוד שידרה והכל יצאה תקין ואז שלך אותי לאולטרסאונד כתף וגם יצאה תקין.בנוסף הלכתי לרואפה עניים ,ואף אוזן גרון והכל בסדר גמור.מה שכן אמר לי האורטופד שיש לי גמישות יתר בשרירים או משהו כזה.לפני חודש נתן לי כדור בשם ETOPAN 600MG XL 20 TAB למשך 20 יום וזה עזר אבל יום לאחר גמר הכדורים הכאבים חזרו ובגדול.
    1.מה זה יכול להיות?
    2.העם טיפול לא קונבנציונלי יעזור(טווינה)?
    3.מה את ממליצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב חד בכתף שמאל עם הקרנה לראש - תגובה

ניר סלמה
    04/05/2011

שלום עדי

למרות שאני מכבד רופאים אני לא מבין למה נתנו לך כדור נוגד דלקת הוא אמנם מוריד כאב אבל...

אם האבחנה שלך היא רפיון שרירים הייתי ממליץ לך להתחיל ללכת לשיעורי יוגה ( מהסוג הקשה לא יוגה של מדיטציות ) וכן גם פילאטים...
    במקביל אתה צריך לעשות דיקור! לא מומלץ טווינא מכיוון שזה עיסוי חזק מאד.
    דיקור יכול להרפות את השרירים באזור ובמקביל גם לחזק אותם

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו