מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ברכיים וכאבים בכתףגלית22/05/2011
שלום,
אני בת 56 וסובלת לאחרונה מכאבי ברכיים (בערך חצי שנה) ומכאבי כתף (בערך חודש).
לאחרונה התחלתי ליטול "מגהגלופלקס" ו-ויטמין D, כמו-כן, התחלתי טיפולים אלטרנטיביים כגון: דיקור סיני, טווינא וטיפול בשמן סיני.
כל הבדיקות (צילומים, U.S ומיפוי עצמות) שעשיתי יצאו תקינות.
מה יכולה להיות הבעיה? היות ואף טיפול לא עוזר לי.
אנא עזרתכם הבהולה,
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים וכאבים בכתף - תגובה
ניר סלמה27/05/2011שלום גלית
את כותבת שהתחלת לאחרונה עם טיפולים אולי את צריכה לתת להם זמן...
חוץ מזה אני ממליץ כמעט לכל המטופלים שלי שיפנו ל "אפוס" סוג של נעליים מיוחדות שמטפלות בבעיה .
הם ממש הכי טובים לדעתי עם בעיות ברכיים. ( ולא אין לי אחוזים שם)
בהצלחה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברכיים וכאבי בכתף
גלית27/05/2011שלום ניר,
ראשית, תודה על המענה.
שנית, הטיפולים החלו לפני למעלה מחודשיים ואין שיפור.
האם יש לך המלצה לטיפול אחר?
שוב תודה,
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברכיים וכאבי בכתף - תגובה
ניר סלמה28/05/2011גלית ברכיים
אם כך גלית אין לי ספק שהצעד הבא שלך ( תרתי משמע) צריך להיות הפנייה לנעלי אפוס
חפשי אותם באינט...
בהצלחה ונא עדכני אותנו איך התקדם לך ( את השיפור תרגישי מהצעד הראשון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)