שלום רב לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב לכם
    להלהלה
    11/07/2011

אני נערה בת 17, בגיל 15 התחלתי לקחת כדורים שקיבלתי מהפסיכיאטר שלי שנקראים "רסיטל" בשל ה-OCD שיש לי. כתוצאה מכך התחלתי להשמין ברמה קיצונית (כול החיים אכלתי הרבה ולא השמנתי, אך לאחר שהתחלתי ליטול את הכדורים התחלתי להשמין). החלטתי להתחיל באורך חיים בריא, אכלתי אוכל מגוון, וכמובן לא הרעבתי את עצמי, כול יום הליכה של שעה וחצי, שתיית מים מרובה וכו'.
    בסופו של דבר ירדתי 9 קילוגרמים , והגיע שלב שהירידה במישקל ניתקעה.
    נישארה לי בטן שמנה (בעיקרון אני משמינה רק באיזור הבטן והמותנים). כרגע אני עובדת בחופש הגדול ואין לי זמן לעסוק בהתעמלות.
    אני ממשיכה לאכול נכון, אך בכול זאת הבטן שלי פשוט לא יורדת, וזה מתסכל מאוד, במיוחד בקיץ.
    אני צריכה משהו שיתמוך בתהליך ההרזיה ויעזור לי להמשיך להרזות עוד קצת (אני לא רוצה להיות רזה מידיי, רק רוצה להגיע למישקל נורמאלי). חשבתי לקחת כדורי הרזיה, אך אני לא בטוחה שזה מותר עם כדורי ה"רסיטל" שאני נוטלת כול יום.
    לאחרונה שמעתי שתה ירוק תומך בתהליך ההרזיה, ולהלן כמה שאלות בקשר לתה:

1. האם התה הירוק משלשל?

2. כיצד התה הירוק תורם לבריאות הגוף?

3. כיצד התה הירוק תומך בתהליך ההרזיה?

4. האם יש הדל בין תה ירוק בתפזורת לבין תה ירוק בשקיקים עם תוספות?

5. כמה כוסות ביום מותר לשתות?

6. אם יש לתה תוספות שונות כמו : נענע, לימון לואיזה, פירות יער וכו', הוא מאבד את אפקט התמיכה בהרזיה, או שהאפקט נישאר גם עם התוספות?

7. מותר לשתות את התה בתוספת סוכר אם רוצים שהוא יעזור בתהליך ההרזיה?

8. מתי לשתות אותו? ליפני או אחרי האוכל?

אני אשמח מאוד, אם תוכלו לענות לי על השאלות, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב לכם

הוספת תגובה

• תה ירוק

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    12/07/2011

שלום רב,
    לרסיטל יש תופעות לוואי. אציין רק כמה: ירידה או עלייה בתיאבון, ישנוניות, עצבנות יתר וקשיי שינה.
    1. אין לי מידע כי תה ירוק עשוי לשלשל.
    2. כיצד התה הירוק תורם לבריאות הגוף? הוא מכיל פוליפנולים מסוג קטצ'ין כך שהוא נוגד חימצון חזק.
    3. את יכולה לשתות 4 כוסות ליום.
    4. במקום סוכר תשתמשי בממתיק טבעי כמו עלי/טיפות סטיביה (בבית טבע).
    5.לשתות לפני האוכל. לא מומלץ עם הארוחה.
    6. את יכולה להוסיף נענע, לימון לואיזה, פירות יער וכו'.
    7.תה ירוק מעלה קצב חילוף חומרים ב4% ולכן יכול לעזור בשלב העצירה בתהליך הרזיה.
    8. מציעה לך להגיע לאבחון על מנת שניתן יהיה לבנות לך תזונה מאוזנת התותאמת באופן אישי.
    בברכה,
    מיכל לזרוביץ, N.D M.A, אחות מוסמכת ונטורופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

להלהלה
    13/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו