מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3שרה10/01/2008
איפה אפשר לקנות שמן דגים אורגינלי. כזה שהיו נותנים לי כשהייתי בבית ספר בילדותי. היו נותנים לכל תלמיד כף של שמן דגים בתחילת כל יום. אני יודעת שאפשר לצרוך קפסולות של אומגה 3 או לצרוך אצות ים, זרעי פשתן וכד' כמקור לאומגה 3, אך אני מעוניינת לדעת אייך אני יכולה להשיג שמן דגים אורגינלי. ממש בקבוק עם שמן דגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן דגים- אומגה 3
12/01/2008שלום לך!
שמן דגים בהחלט הפך לפופולארי ביותר. יש לכך סיבות רבות ונכונות. גופנו אינו יוגע לייצר אומגה 3 ולכן יש לקבלו דרך החי/ הצומח.
מוצר מדף נוזלי אומגה 3- שאני משתמש ואוהב- חברת GRAMSE טעים ויעיל מאוד.
מוצרי מדף אחרים המגיעים בקפסולות ונחשבות ליעילות עד מאוד (השגת אפקט דומה)- אלספה, אומגה לייף, אומגין פורטה ועוד...
לבריאות!
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוסות אומ' 3
ליאור15/01/2008ד.נ.
האם כמוסות שמן דגים נספגות בגופנו במידה וביעילות דומה לאומגה 3 המתקבל מסרדינים משומרים, טונה משומרת, דג הרינג, לברק, שפמנון, או זרעי פשתן, למשל? תודה. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוסות שמן דגים לעומת המקור
18/01/2008כמוסות אומגה 3 ברובן איכותיות והשמן שבתוכן מצליח להספג ביעילות. ישנם מוצרים יעילים יותר ויעילים פחות. חשוב לבדוק שהכמוסה מחומרים טבעיים, המתפרקים בקיבה אך אינם נספגים בגוף. ניתן גם למצוא מוצרי שמן דגים בנוזל.
סה"כ הכמות אומגה 3 הפעילה בכמוסה עולה על זו הנמצאת בדג אחד. על מנת להגיע לכמות זו באכילת דגים יש לאכול מספר קילוגרמים של דג ביום.
לאנשים הניזונים דרך קבע מדגי מים עמוקים ודגי ים צפוני, יהנו מרמות אומגה 3 גבוהים גם ללא נטילת תוסף תזונה זה.
לבריאות
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)