אומגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3
    שרה
    10/01/2008

איפה אפשר לקנות שמן דגים אורגינלי. כזה שהיו נותנים לי כשהייתי בבית ספר בילדותי. היו נותנים לכל תלמיד כף של שמן דגים בתחילת כל יום. אני יודעת שאפשר לצרוך קפסולות של אומגה 3 או לצרוך אצות ים, זרעי פשתן וכד' כמקור לאומגה 3, אך אני מעוניינת לדעת אייך אני יכולה להשיג שמן דגים אורגינלי. ממש בקבוק עם שמן דגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3

הוספת תגובה

• שמן דגים- אומגה 3

12/01/2008

שלום לך!
    שמן דגים בהחלט הפך לפופולארי ביותר. יש לכך סיבות רבות ונכונות. גופנו אינו יוגע לייצר אומגה 3 ולכן יש לקבלו דרך החי/ הצומח.
    מוצר מדף נוזלי אומגה 3- שאני משתמש ואוהב- חברת GRAMSE טעים ויעיל מאוד.
    מוצרי מדף אחרים המגיעים בקפסולות ונחשבות ליעילות עד מאוד (השגת אפקט דומה)- אלספה, אומגה לייף, אומגין פורטה ועוד...
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוסות אומ' 3

ליאור
    15/01/2008

ד.נ.
    האם כמוסות שמן דגים נספגות בגופנו במידה וביעילות דומה לאומגה 3 המתקבל מסרדינים משומרים, טונה משומרת, דג הרינג, לברק, שפמנון, או זרעי פשתן, למשל? תודה. אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוסות שמן דגים לעומת המקור

18/01/2008

כמוסות אומגה 3 ברובן איכותיות והשמן שבתוכן מצליח להספג ביעילות. ישנם מוצרים יעילים יותר ויעילים פחות. חשוב לבדוק שהכמוסה מחומרים טבעיים, המתפרקים בקיבה אך אינם נספגים בגוף. ניתן גם למצוא מוצרי שמן דגים בנוזל.
    סה"כ הכמות אומגה 3 הפעילה בכמוסה עולה על זו הנמצאת בדג אחד. על מנת להגיע לכמות זו באכילת דגים יש לאכול מספר קילוגרמים של דג ביום.
    לאנשים הניזונים דרך קבע מדגי מים עמוקים ודגי ים צפוני, יהנו מרמות אומגה 3 גבוהים גם ללא נטילת תוסף תזונה זה.
    לבריאות
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו