דלקת בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשתן
    דניאלה
    01/08/2011

שלום

בת 23
    כבר פעם שנייה שחוזרת לי דלקת בשתן ב3 חודשים האחרונים.
    טיפול אנטיביוטי רגיל (ממקרים בעבר, אני לא סובלת כרונית או משהו כזה אבל אפשר להגיד שלפני 4 שנים קרה אותו סיפור. תוך 3 חודשים זה חזר פעמיים.
    אני שומרת מאד על הגיינה, מקפידה לשתות תרכיז חמוציות %100 טבעי כל בוקר מהול במים, שותה 2.5 ליטר לפחות ביום, מתרוקנת אחרי קיום יחסי מין וגם לפני.משתמשת בתחתוניות ללא בישום. לא אוכלת מתוקים, ממש בקושי.האורולוגים ישר אומרים, טיפול אנביוטי מונע למשך 3 חודשים. אני לא חושבת שאני במצב לזה, אני בכל חיי נמנעת כמה שיותר מלקחית אנטביוטיקה חוץ ממצב הדלקת שלא הייתה ברירה אחרת. מה אני עוד יכולה לעשות שלא עשיתי? ממש נתקפתי פחדים לאחרונה, מפחדת ללכת לשירותים מיואשת =(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשתן

הוספת תגובה

• תשובה לדלקת בשתן

מירב
    01/08/2011

שלום לך, הייתה לי בעיה דומה בעבר וגם אני עשיתי כל טיפול קונבנציונאלי שניתן לי. שתיתי חמוציות בלי סוף ובכללי שמרתי על משטר שתיה קפדני. מה שלא אמרו לי הרופאים שמאוד חשוב לקחת ויטמין C כשיש דלקת בשתן. אחרי שהלכתי לעוד התייעצויות המליצו לי על אסטרולה 1000 מ:"ג. יש שם המון ויטמין C ובכלל הוא מעולה לעוד המון מקרים דלקתיים שקורים בגוף. לוקחים טבליה אחת ביום עם הארוחה ואצלי מאז נשכחו כל דלקות השתן. אני לוקחת על בסיס יומי. לכי לייוועץ עם רופא על כך ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בשתן - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    02/08/2011

יערה שלום רב,
    לדלקות בדרכי השתן יש מס' סיבות:
    בקטריות ממקור וגינלי או מהמעי (בדרך כלל E. coli ), שימוש תכוף באנטיביוטיקה, סטרס, תזונה דלה ואלרגיות למזון, יחסי מין ( - (honeymoon cystitis) קיום יחסי מין תורמים אף הם לחדירת חיידקים לשלפוחית, כיוון שהחיכוך מביא את החיידקים ממש אל תוך השופכה. דלקת כזאת מתפתחת בד"כ 36 - 72 שעות לאחר קיום יחסי המין. לא ברור מדוע חלק מן הנשים לוקות בה פעמים חוזרות, ואילו אחרות עמידות בפניה.
    חבלות, שימוש בדיאפרגמה, מבנה אנטומי בעייתי, הריון (בהריון פי 2), חוסר איזון הורמונלי, אבנים בכליה, מדוכאי מע' חיסונית.
    כדי לעזור לך את צריכה לגשת לאבחון נטורופתי מסודר כדי להבין מה מקור הבעיה ולהתאים לך את הטיפול.
    בברכה,
    מיכל לזרוביץ N.D
    נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו