בת 45 נוטלת תוספי מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 45 נוטלת תוספי מזון
    טלי
    11/09/2011

בת 45 בריאה לחלוטין בדיקות תקינות מאז שילדתי קרוב לחמש שנים אני נוטלת כמוסה אומגה 3 בנוסף כמוסה של שמן נר הלילה , אני מרגישה מצויין שמן נר הלילה הבנתי שהוא מיועד למערכת ההרומנלית , האמת שאני בעד מחזור חודשי סדיר במיוחד בגילי בנוסף אומגה 3 , ובערב רוטס HR שגם טוב לשורשי השיער , ובכל זאת האם כמוסה מבין ה 3 כמוסות מיותרת ? או שאפשר לחיות ללא שמן נר הלילה ? שאולי לא יעזור להסדר המחזור ? זה אולי שאלה של גיל ? בערך כל 60 אני מחדשת את מלאי הכמוסות אני שואלת את עצמי עד מתי ... ? למרות שאני מרגישה מצויין , שוב השאלה אם אפשר לחיות בלעדהן ?

תודה רבה טלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 45 נוטלת תוספי מזון

הוספת תגובה

• מוסיפה לשאלתי הנ"ל

טלי
    11/09/2011

חשוב לציין שאני לא אוכלת בשר ודגים באופן סדיר , אפשר לומר שאני גובהה 172 שוקלת 61 אני לא מהמתמידות בתזונה , לכן שאלתי הנ"ל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה...

טלי
    14/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה לשאלתי הנ"ל - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    16/09/2011

זוהי סיבה נוספת להגיע ליעוץ נטורופתי על מנת להתאים את התזונה שלך לאורח החיים שלך. תוספי תזונה אינם במקום תזונה נכונה. אגב, אומגה 3 קיימת במאכלים נוספים חוץ מאשר רק בדגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 45 נוטלת תוספי מזון - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    16/09/2011

טלי שלום רב,
    אפשר לחיות טוב מאד בלי 3 הכמוסות הללו. יש את הכל במזון, גם אומגה 3 ובטח אומגה 6 ותזונה נכונה וטיפול נכון בשיער יעזרו לזקיקי השיער. אין טעם לקחת תוספי תזונה בלי סוף. הנכון ביותר במידה ואין בעיות ספיגה לקבל את המרכיבים הנחוצים לנו מהמזון.
    בברכה,
    מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית N.D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו