אודה לתשובתך הדחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לתשובתך הדחופה
    מיכל
    25/09/2011

לפני כשבוע נכנסתי לחנות טבע כדי לקנות תוסף מזון אנטי אוקסידנטי. אני סובלת בחודשיים האחרונים מידי פעם מחרדות ודכאונות קלים שגורמים לי לחוסר ריכוז וריחוף.
    בחנות היתה נטורפיסטית שתישאלה אותי וראתה את הלשון שלי שהיא לבנה. הסברתי לה שאני שנה אחרי לידה (לא מניקה) ומאז ההריון סבלתי כבר פעמיים מפטרייה בלשון שאובחנה ויזואלית (ללא בדיקה) ע"י רופא עור וקיבלתי טיפול בכדורי מציצה.
    למרות שהפיטריה בלשון עברה הלשון שלי אופן טבעי נשארה תמיד לבנה.
    בנוסף הופיע לי השנה גם פטריה על הציפורן ברגל.
    לפעמים אני חשה גירודים ברגליים ובידיים (4 פעמים בחודש).
    לפי התשאול הנטורפיסטית קבעה לי תפריט לחודש להרעבת קנדידה ונתנה לי לקבל תוספים:
    חיידקי פרו ביוטיקה, 2 כדורים פעמיים ביום לחיסול קנדידה וכדור פעמיים ביום לתמיכה בכבד.ועוד כדור אנטי אוקסידנטי
    בנוסףבלי קשר אני לוקחת אומגה 3.
    רציתי לדעת מה דעתך על הטיפול? והאם נכון שקבעה שייש לי קנדידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה לתשובתך הדחופה

הוספת תגובה

• אודה לתשובתך הדחופה - תגובה

26/09/2011

מיכל שלום רב,
    על פניו נראה כי האבחנה נכונה, למרות שישנם מכשירים הבודקים זאת באופן מדויק ואני ממליץ בחום לבצע בדיקה זו. ניתן להגיע לאבחון שכזה במרפאתי. כמו כן, יש לבדוק אלו כדורים קיבלת לקנדידה.
    בריאות שלמה ושנה טובה!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתך

ענת
    26/09/2011

הכדורים שקבלתי לקנדידה הם:CANDIDA CLEAR של NOW
    2 כדורים פעמיים ביום.
    אני שבוע אחרי תחילת טיפול וחשה בבוקר מעט סחרחורות.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו