ניקוי רעלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי רעלים
    קרן
    21/10/2011

אני נמצאת בתפריט קבוע של 1200קל' כבר שנים אחרי ירידה במשקל בסופישבוע אני זוללת יותר,ועליתי במשקל, אני רוצה לשנות את התזונה שלי, וגם לרדת במשקל את 3-5 קילו , ביררתי על סדנת ניקוי רעלים והשאלות והחששות שלי הם ,
    מכיוון שאני אוכלת במשך השבוע קצת אני לא אעלה במשקל?
    ומה קורה אחרי הניקי שחוזרים לשגרה? מתחילים לאכול ובדרכ מעלים במשקל אחרי שכמות הקלוריות נמוכה,
    אני רוצה ומוכנה לעשות שינוי בתזונה רוצה לרדת במשקל ולא מצליחה כי הגוף שלי רגיל כבר לתפריט 1200 קלו ועוסקת בספורט 5 פעמיים בשבוע,אני יודעת שבסופי שבוע אני מקלקלת אבל בכל זו מוכנה לעשות את השינוי
    אשמח לתגובתכם האם אתם ממליצים בכלל לעשות זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי רעלים

הוספת תגובה

• תשובה למימי

אלון
    01/11/2011

שלום מימי, חסרים לי פרטים רבים כדי לתת לך תשובה מלאה לשאלותייך אבל
    אני אנסה לענות לך בכל זאת לפי מה שהבנתי.
    הייתי ממליץ לך להיות פחות קשוחה עם עצמך במהלך השבוע וכמו כן פחות
    להשתולל בסופ"ש.את הרגלת את עצמך לאורך השנים להתנהל עם אוכל באופן שלא בריא הן לנפש והן לגוף.
    הגישה הנטורופתית לבריאות (ומשקל תקין) מסתכמת במילה אחת-איזון.
    הגוף שלך מבולבל כי מצד אחד את מגבילה אותו מאוד כמה ימים ומצד שני את אוכלת בלי הכרה עוד כמה ימים וחוזר חלילה.
    פרקטיקה -- תקציבי לעצמך ממתק/חטיף/מזון מהיר וכו... בכמות קצובה כל יומיים שלושה ותאכלי את המנה הזו באהבה והנאה ללא רגשות אשם.
    ותתייחסי לסופ"ש כאל שאר השבוע.
    הגוף אוהב קביעות ואם תתני לו את זה הוא יאהב אותך בחזרה :)
    דבר נוסף זה שילובי מזון ומזונות מלאים.אני ממליץ למטופלים שלי שרוצים לרדת במשקל
    יותר בכיוון הזה ופחות ספירת קלוריות.אני ממליץ לך לקרוא ולהתעדכן בנושא.
    בהצלחה !

אלון מרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לתשובה למימי

אלון
    01/11/2011

וכמובן שניקוי כבד או רעלים זוהי דרך מצוינת לתת "קיק סטארט" לתהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קרן
    02/11/2011

תודה רואי אקח לתשומת ליבי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו