5htp ואימפוטנציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5htp ואימפוטנציה
    מיכאל
    10/11/2011

שלום רב

אני הזמנתי 5htp במינון של 100 מג כי לא הייה לחנות שהביאה במינון של 50 כרגע במלאי ולא יכלתי להתעכב כי הדיכאון שלי הולך ומחמיר הבנתי שגם ה 5htp גורם לאימפוטנציה אז איזה יתרון יש לו על תרופת ssri
    מאינה מינון זה מתחיל לגרום לבעיות זיקפה
    האם 100 מג ניחשב כמות טובה להתחיל איתה והאם זה ניחשב מינון גדול
    קראתי איפה שהוא שאפשר לפתוח את הכמוסה לחלק אותה בחצי וככה בעצם זה יצא 50 מג במקום 100 מג האם זה בסדר ואפשרי לעשות ככה
    אם יפגע לי התפקוד המיני רק זה יגרום לי לעוד יותר דיכאון
    אבל העיניין הוא ש5htp מתאים גם לדיכאון וגם למתחים ולחצים ו same לא מתאים ודורש מינונים מאוד גדולים וזה הרבה יותר יקר
    הבנתי ש same-e לא אמור לפגוע בתפקוד המיני אבל בשביל השפעה צריך לפחות 600 מג ביום ואז אפשר להוסיף לו גאבא ודברים אחרים לחרדות מה הייתם מציעים אנא ממכם להתייחס לכל ההבטים שבשאלה שלי אני ממש זקוק להסבר ותשובה
    בתודה מראש וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    5htp ואימפוטנציה

הוספת תגובה

• 5htp ואימפוטנציה - תגובה

13/11/2011

מיכאל שלום,
    מכל שנותיי בתחום לא פגשתי מקרה אחד של פגיעה באונות בגלל שימוש ב- 5HTP. מדובר בתוסף תזונה ממשפחת חומצות האמינו, בעל אפקט טוב על מערכת העצבים. אין עדות לחומצת האמינו טריפטופן שתגרום לנזק, אלה בכמויות עצומות ובלתי נתפסות. זה בטוח לחלוטין ליטול 100 וגם 200 מ"ג ביום ובייחוד במצב של דיכאון. בכל מקרה חשוב ואף חובה להיות גם במעקב פסיכולוגי באם אתה חש בדיכאון.
    בריאות שלמה!
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי בפורומים...

מיכאל
    14/11/2011

קראתי בפורמים בחול שאצל חלק הוא פגע בליבדו ומעל מינון של 100 מג ביום הוא יכול לגרום לתופעות לוואי
    האם הוא יעיל גם לחרדה כמו שמספרים עליו ולפאניקה וכו ולא רק לדיכאון?
    אני מטופל אצל פסיכולוגית פשוט סירבתי לכדורים כימים וזאת האלטרנטיבה שמצאתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו