פתרון תזונתי ללנזלת אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון תזונתי ללנזלת אלרגית
    לוי אילן
    27/11/2011

שלום , אני בן 16 וחצי ויש לי בקרוב צו ראשון . יש לי רקע של נזלת אלרגית אשר אני סובל ממנה מידי פעם וקראתי הרבה בנושא תזונה ומניעת אלרגיות. לפי התוצאות שמצאתי חומרים כמו ויטמין סי וכורכום יכולים להוריד רמות של היסטמינים בדם וכך לשפר את ההתמודדות עם אלרגיה, ובנוסף קוורצטין מינרל שיש בשפע בבצל סגול מונע קשירה של חלק מההיסטמינים עם קולטנים מסויימים וכך גם הוא מקל על תופעות אלרגיות. האם יש אמת כלשהי בשימוש בחומרים אלו? והאם ישנם חומרים נוספים שלא ידוע לי עליהם שיכולים להקל עליי באופן משמעותי בהתמודדותי עם נזלת אלרגית? אני נורא לא רוצה להשתמש בתרופות ואני מעדיף ככל האפשר כל פתרון טבעי שינתן לי. תודה מראש ומחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פתרון תזונתי ללנזלת אלרגית - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    14/12/2011

שלום לוי אילן,

החומרים שהזכרת יכולים לעזור אך במקרה שלך אני ממליצה לברר מדוע יש לך נזלת אלרגית ולטפל במקור לבעיה. כל טיפול היסטמיני יהיה טיפול סימפטומי (טבעי או לא) והגישה של הרפואה הנטורופתית היא קודם כל לברר מה גורם לבעיה שיש לך ולטפל בה מהשורש.

אני שמחה לקרוא שאתה מעוניין בטיפול טבעי, אני ממליצה לך לגשת לטיפול נטורופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו