מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות שתן חוזרותמיטל03/12/2011
שלום,
שמי מיטל אני בת 25 וסובלת כרונית מדלקות שתן
בילדותי סבלתי מרפלוקס דרכי השתן שלא טופל בניתוח אלא במתן אנטיביוטיקה באופן קבועה - מנה של פעם ביום למשך 3 שנים (מגיל 3 עד גיל 6 )
בגיל 6 עברתי בדיקה שהראתה שבעייתי נפטרה ובכך הסתיים הטיפול.
כשהתגייסתי לצבא התחלתי לסבול מדלקות שתן חוזרות ונשנות
שלאורך הזמן (מגיל 18 עד היום ) נהיות יותר ויותר גרועות
הדלקות באות לעיתים מאוד קרובות ואפילו סמוכות ואפילו טיפול אנטיביוטי לא תמיד עוזר ואני צריכה לקחת שתי טיפול רציפים (כעשרים יום שהסבב השני הוא עם אטיביוטיקה חזקה יותר ) לרוב מטופלת במקרודנטין ואופלודקס
מטריד אותי מאוד הפתרון האטיביוטי (שגם הוא לא עובד בצורה כל כך מוצלחת) הייתי מעדיפה טיפול טבעי בתקווה שיועיל לי יותר ויזיק לי פחות ממצבי היום.
ביקרתי אצל רופא ומחה שהמליץ על טיפול מניעתי של כדור אנטיביוטיקה 1 ביום למספר כמה חודשים. (רעיון שלא מצע חן בעיניי כלל )
המליצו לי לשתות חליטת תה של זקן התירס - כפית בכוס פעמיים ביום.
בהתחלה הרגשתי בשיפור אך לצערי הרבה גם זה הפסיק להועיל למרות התמדתי
אשמח עד מאוד אם יהיה באפשרותך לעזור לי בהקדם
תודה,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות שתן חוזרות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין14/12/2011שלום מיטל,
בעייתך מצריכה בירור מקיף ופרטני.
כפית זקן תירס בכוס מים זה לא טיפול לבעייתך.
את זקוקה לתהליך שיקומי של מערכת החיסון + של ריריות דרכי השתן.
את במשך שנים רבות "טופלת" באנטיביוטיקה שלבטח שיבשה את המערכת החיסונית בגופך כתוצאה מכך הדלקות חוזרות ונישנות ובטח שריריות דרכי השתן גם ניזוקו ומכאן תחושת הצריבה.
כל מה שאני רושמת זה מה שהבנתי ממך אך כאמור אני מאד ממליצה לך לגשת ליעוץ פרטני כדי לעבור תהליך שיקום רציני ומקיף.
אשמח לעזור
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה
מיטל14/12/2011נטלי, תודה
אשמח אם תפני אותי בדיוק למקום שבוא אוכל לקבל את העזרה הרצויה
( רופא משפחה וארולוג מומחה כבר ניסיתי ומהם קיבלתי את התשובה של לקחת אנטיביוטיקה כטיפול מונע פעם ביום לתקופה לא מוגדרת)
תודה!
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין14/12/2011ברור לי שרופאים כבר ניסית ולא עזרו לך. גם אני לא בעד הטיפול האנטיביוטי.
כוונתי היתה שתגשי לנטורופת/ית.
אשמח לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)