מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בבטן, עצירות-זקוקה לעזרהמטיילת13/02/2012
שלום!
אני בת 21, שוקלת 77 ק"ג וגובה 1.72.
כל חיי הייתי ילדה שרוך- הרזה והגבוהה בכיתה.
עד שסיימתי ביה"ס- ואז כמו רבות מבנות ישראל, הלכתי לצבא והתחלתי לעלות קלוגרמים, אני מאמינה שזה לא בגלל המזון עצמו כי בשרות שלי הייתי מורה חיילת, ודאגתי בעצמי לארוחות והקפדתי על מזון בריא.
במהלך השירות, הייתה לי תקופה ממש קשה שהשפיעה עלי נפשית. וברמה הבריאותית- התחילו לי גזים, ונפיחות מתמדת בבטן, וכאבים ולחצים, ועצירות מתמדת. כמובן גם עליתי במשקל.
התחלתי להקפיד הרבה יותר על בריאות (למרות שגם עד אז הקפדתי , אני באה ממשפחה שאוכלים רק מאכלים בריאים: הרבה סלטים, רק לחם מלא\ כוסמין,, אין טיגון. וכ"ו..)
התחלתי לספור קלוריות (עד אז בכלל לא דעתי מה זה וכמה מותר לאדם להכניס לפה- לא הייתה ל שום שום מודעת לזה .. ממש הייתי בורה בכל הנושא) לקרוא על תזונה בריאה ולנסות לרדת במשקל , אבל כלום לא עזר.
הלכתי לדיאטניות ואכלתי לפי התפריטים שלהן, הלכתי לרפואה אלטרנטיבית, והם אמרו לי שזה לחץ ושאני מחזיקה דברים בבטן, והביאו לי אימונים לעשות ,טיפות ותרגילים, עשיתי הכל!! אני כבר שנתיים בהתעסקות הזאת, וחוץ מלהמשיך לעלות במשקל כלום כלום לא עוזר!
התפריט שלי מורכב מהרבה ירקות, 2 פירות ביום, חלבונים, דגים, או קצת מוצרי חלב (ביו, עזים)
אין לחם חוץ מבספשים- וגם אז רק מחיטה מלאה ובמתינות, ואם אוכלים פחמימה אז זה אורז או משהו כזה.
אני כבר ממש מיואשת כי אני לא רואה שום אור בקצה המערה, עשיתי ספורט , קראתי הקפדתי ואין תוצאות!
עכשיו נסעתי למזרח- גם לנוח נפשית ובתקווה שאמצע פה מרגוע וזה יעזור לי לשחרר את בעית העצירות הזאת (היא פשוט ממש מפריעה לי בתפקוד היומיומי- אני קבוע עם עצירות וכאבי בטן..)
אמרו לי שיכול להיות שזה נובע מוצרי חלב- אבל עכשיו אני במזרח ואני שומרת כשרות- אז אני נמצאת במקום שהתפריט הוא בעיקר ירקות וקצת פירות ודגים.
חוץ מקפה בלי סוכר על הבוקר אין כלום- אבל המצב עכשיו ניהיה אפילו עוד יותר גרוע, ואני כבר לא יכולה עם העצירות הזאת- האם ידוע לכם מה אני יכולה לעשות??? איזשהו מאכל משלשל או מרגיע או תרופה? אני נמצאת בעיר גדולה, אז גם שם של תרופה טבעית יעזור לי.
אני ממש נואשת!אשמח לכל פיסת מידע או המלצה
המון המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבטן, עצירות-זקוקה לעזרה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין18/02/2012שלום לך,
כמובן שלא אוכל להתייחס לכל מה שכתבת, כי זה מורכב מידי לפורום, אך אענה לך בגדול שמעבר למדינה אחרת/ איזור אחר ממה שהגוף מורגל יכול ליצור שינויים ביציאות.
כרגע תנסי לשתות הרבה מים, לעסות את הבטן עם כיוון השעון, לנשום נשימות עמוקות, ללעוס היטב, לעסוק בפעילות גופנית ולחכות לראות מה יהיה.
אם אין שינוי את תמיד יכולה להעזר ביעוץ נטורופתי טלפוני או דרך האינטרנט בצורה מסודרת יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
