נזקים משתיית אלו -ורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזקים משתיית אלו -ורה
    אבי
    14/02/2012

בשבוע שעבר בהמלצת חבר לעבודה שהבטיח נפלאות סחטתי עלה בשרני של אלוורה בשלמותו הוספתי נפח דומה של יין ושתיתי כפית מהתערובת בבוקר ובערב ולמחרת גם בבוקר לאחר מכן החלו לי כאבי בטן ושילשולים מטורפים היתי במיון שעשו בדיקות דם שיצאו תקינות -השלשולים נפסקו ומאז יש לי יציאות לא סדירות -עצירות -כאבי בטן קראתי שמיץ אלוורה מרוכז יכול לעשות נזק בלתי הפיך -אני בחרדה -היתי אצל נטורפת שרשם לי את תערובת הצמחים הנל EUPHRASIA - SPIREA -RUBUS IDEA - כ50 גר מכל אחד מהצNחים הנל -וכן 25 גר מהצמחים MALVA -POLYGONIUM רציתי לדעת מה דעתכם והאם ניתן להוסיף משהו כדי למנוע תלות של המיעיים ונזקים אחרים -דרך אגב אני בן 53

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזקים משתיית אלו -ורה

הוספת תגובה

• נזקים משתיית אלו -ורה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    14/02/2012

שלום אבי

איני חושבת שנגרם נזק בלתי הפיך, בטח לא מכפית אלוורה.
    צריך לבדוק את ההיסטוריה הבריאותית והתזונתית שלך ולהחליט על טיפול שיחזיק אותך לאיזון. בנוסף, כדאי להבין מה רצית להשיג בלקיחת האלוורה.

אני מבינה שאתה מטופל אצל נטורופת.
    אם אינך בטוח בטיפול שנתן לך תפנה ליעוץ נוסף.

לא אוכל לתת את דעתי מבלי להכיר אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוורה

אר
    16/02/2012

עשית דבר שאסור לעשות אותו.
    המטרה שלך הייתה, אני מניח, טיפול בעצירות ממנה אתה סובל.
    הטעות הייתה שימוש לא נכון באלוורה כמו שהיא.
    כמו כן, יש להבדיל בין חלקי האלוורה שונים.
    הקליפה החיצונית היא משלשלת חזקה ומסוכנת (למשל פוגעת במאזן האשלגן בגוף-מוכח) לעומת זאת, החלק הפנימי אותו ג'ל, של עלה האלוורה הוא משלשל עדין ובטוח לשימוש ואף משמש להרגעת ושיקום ריריות המעיים ודרכי העיכול.
    פעם הבאה מומלץ פשוט לגשת לחנות טבע ולקנות מיץ אלוורה מהחלק הפנימי של האלוורה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו