הפסקת גלולות למניעת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות למניעת הריון
    מיכל
    07/02/2008

שלום רב
    הנני בת 24, נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג דיאנה כ 6 שנים.
    התחלתי ליטול אותן כטיפול באקנה
    כיום ידועה לי רמת הנזקים שהגלולות עלולות לגרום, ואני ממש רוצה להפסיק ליטול אותן
    אני מאוד מפחדת שהגוף שהורגל כל כך הרבה שנים ייצא מאיזון כתוצאה מהפסקתן ושהאקנה יחזור.
    מה ההמלצות שיש לגבי נושא זה ממחית תזונה, תוספי מזון, צמחי מרפא וכו?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אקנה וגלולות

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    09/02/2008

מיכל שבוע טוב
    דיאנה היא תרופה שבעצם נוגדת את פעילות ההורמון הגברי טוסטסטרון וזוהי הסיבה ברפואה הקונבנציונלית שהיא ניתנת לנשים הסובלות מעודף ההורמון הזה כמו במקרים של אקנה, שיעור יתר וכו'. מעבר לכך היא גם בשימוש כגלולה למניעת הריון.
    הנושא שאת מעלה אישי ביותר, האקנה בהחלט עלולה לחזור, הכל תלוי ברמות ההורמונים בגופך. אם החלטת כי את מעוניינת בהפסקת נטילת הגלולות אני הייתי מציעה לך לגשת לייעוץ וטיפול נטורופתי. בטיפול הנטורופתי ניתן לאזן גם הורמונלית באמצעות צמחי מרפא. אך בטיפול יושם דגש גם על נושא התזונה ויתכן גם שילוב של תוסף תזונה וטיפוי גוף-נפש. טיפול ספציפי אינני יכולה להמליץ כי כל טיפול כזה ראוי שינתן באופן איש לאחר אבחון מסודר. אגב טיפול נטורופתי יועיל לך גם אם החלטת שאת ממשיכה עם לקיחת הגלולות.
    לבריאות
    מיכל לזרוביץ N.D M.A נטורופתית ואחות מוסמכת [email protected] 0546499302

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו